Vladislava hakkas hormoone tarbima juba 11-aastaselt ning on terve oma elu pühendanud sellele, et näha välja nii naiselik kui võimalik, vahendab Mirror.

Täispuhutavaid implantaate hakkas naine uurima peale parema rinna G-korvi implantaadi tekitatud infektsiooni. Vladislava pidi elama vaid ühe rinnaga terve aasta, kui viimaks asendati implantaadid uuendusliku lahendusega. Naise uued rinnad võivad kasvada kuni P-korvini.

Korvi suurust on võimalik muuta soolalahusega, millega implantaate täita tuleb. "Ma tahtsin võimalikult suuri rindu, seega lasin paigaldada spetsiaalselt minule valmistatud implantaadid. Vaid neli kuud hiljem viidi mind haiglasse, sest leiti raske veremürgitus, mille tekitas implantaadilt saadud bakter."

"Nüüd need uued implantaadid, mille sain, on täidetavad. Torkan nõela oma rinna küljele ja täidan selle soolalahusega, nagu veepalli."

"Ma pean neid täitma iga kolme kuu möödudes ning neid on võimalik suurendada kuni O- või P-korvini, millele rinnahoidjaid leida ei ole võimalik."

"Praegu on nad J-korv, aga mu eesmärk on täita neid kuni M-korvini."