ETV2 alustab esmakordse dokumentaalprojektiga meie inimeste elust, mille autoriks saavad olla kõik inimesed! Filmis osalemiseks jaga värvikaid hetki oma suvisest pööripäevast - olgu selleks argised igapäevategevused, põnevad sündmused või kordumatud ettevõtmised. Teretulnud on nii rõõmuhetked ja üllatusmomendid kui ka rahulikud üksiolemise minutid. Parimatest filmilõikudest paneb ETV2 kokku dokfilmi Eestimaa inimeste elust suvisel pööripäeval, dokumentaalfilm “Pööripäev” valmib käesoleva aasta sügisel.

Kuidas filmida?
Filmi 21. juunil ennast, oma ümbrust, sõpru või peret ja saada filmitud materjalist kuni 10-minutiline lõik. Võid oma päeva filmida nii nutitelefoniga kui ka video- või fotokaameraga. Võta hetkede jäädvustamiseks aega ja väldi kiiret ning hüplikku liikumist. Mida kõrgema kvaliteediga materjali saadad, seda parem. Dokumentaalprojekti sobib materjal, mis on filmitud horisontaalasendis ehk külitsi.

Kuidas saata?
Materjalid palume saata kas Dropboxi, Google Drive'i, WeTransferi või mõne muu elektroonilise pilveteenuse kaudu aadressile dokfilm@err.ee hiljemalt 30. juuniks.