Juba toona tunnistas Elizaveta vend avalikult, et Basharov tarvitab alkoholi ja selle toimel muutub mees vägivaldseks. Nüüd teatas naine, et üritab mehega hästi läbi saada, kuid Basharov süüdistab juhtunus hoopis Elizavetat ja tema venda.

Paaril on ühine poeg Fjodor, kes saab suvel kolmeaastaseks. "Ma üritan hoida normaalseid, inimlikke suhteid ainult tema pärast. Ma tahan, et tal oleks mõlemad vanemad," tunnistas Elizaveta, kes pärast karmi ööd ei teinud abikaasa vastu politseisse avaldust.

Paar lahutas mõned kuud tagasi, kuid Marat üritab postitustega sotsiaalmeedias jätta muljet, nagu nende vahel oleksid siiani soojad suhted.

Detsembris juhtunu ei ole aga esimene peksmine nende abielus, mille mees üritas maha vaikida. Basharova vend rääkis, et ka eelmisel aastal viidi naine raskete vigastustega haiglasse. Umbes samal perioodil andis paar mitmeid intervjuusid, kus naine kiitis, et kui hea ja hooliv mees Basharov tegelikult on.

Taoline käitumine on mehe jaoks saanud tavapäraseks, 2014. aastal andis ta enda eksnaisele Katarina Arkharovale nii kõvasti peksa, et too oli mõnda aega koomas. Arstid diagnoosisid naisel ninaluumurru ja raske ajuvigastuse. Samuti oli Katherine’i keha kaetud sinikatega.