Katy Perry avaldas Instagramis, et temal ja Taylor Swiftil on tüdrukuteõhtu, vahendab E! News. Katy täägis ka oma 'konkurendi' ning lisas hellitavalt juurde "Tunne on hea" ning "California tüdrukud". Pealkirja lõppu lisas ta isegi südame emotikoni!

Kuid see ei ole veel kõik! Popstaarid jagasid ka fotot, kus nad on kirjutanud küpsisetaldriku servale "Lõpuks rahu" koos kahe rahu märgiga.

Tundub, et see on esimene kord, mil Katy ja Taylor on koos aega veetnud peale seda, kui Katy ulatas Taylorile oliivioksa vaenu lepitamise eesmärgil. Fännid mäletavad, et Katy Perry saatis oliivioksa Taylorile enne tema uue albumi "The Reputation" ülemaailmset tuuri. Taylorile oli see žest tol ajal suure tähendusega.

Sellest ajast saati on näha olnud mõlema popstaari pingutusi, et omavahelist sõprussuhet parandada ning edendada. Katy Perry on isegi kantrimuusika staari kiitnud tema poliitiliste mõtteavalduste jagamise eest, öeldes mullu oktoobris: "Ta seab suurepärase eeskuju".

Suureks sammuks peetakse ka asjaolu, et Taylor on Katy uue hittloo "Never Really Over" oma Apple Music esitusloendusse lisanud.

Nüüd jälgitakse huviga staaride järgmise samme, ehk on tulevikus isegi koostööd oodata?