ETV telesaates "Ivo Linna. Sajandi saarlane" tunnistas Imbi, et abikaasa muusikat ta varem ei austanud. "Kui ma teda ei tundnud, siis mina ei olnud tema mingisugune austaja."

Imbi tõdes, et talle meeldisid hoopis teiste artistide lood. "Ma teadsin küll, et selline laulja on, aga laulmise poolest meeldis mulle rohkem Jaak Joala. Ivo Linna nagu ei jätnud mulle sellist muljet, et ossa."

Oma esmast kohtumist meenutas Imbi kavala naeratusega. "See aasta oli 1987. See oli täiesti juhuslik, nagu kõik kohtumised on üldjuhul ikka juhuslikud."

Linnad viis omavahel kokku pidu. "Üks suuremat sorti pidu Georg Otsa laeva peal. Mina juhtusin sinna ja tema laulis seal Rock Hoteliga. Juhtusime ühte laulda istuma, täiesti juhuslikult," tõdes Imbi.

Kõige rohkem võlus Linna headus. "Ta ongi selline nagu ta välja paistab. Ta on nii hea, et ta ei lööks sääske ka, kui saaks niimoodi. Ja väga hea huumorimeel. Seda nalja ja naeru ja positiivne ellusuhtumine pidevalt ja koguaeg. Ei mingit vingumist, ei virisemist."

Pulmad tõi 20 aastat tagasi esimesena jutuks Imbi. "Ega seda väga pikalt ei pidanud moosima. Eks ta ikka võttis vedu ka kohe. Kes seda enam mäletab, see oli nii kohutavalt ammu."

Pulmapidu oli paaril pigem tagasihoidlik. "Väga ilus registreerimine, mis toimus Tallinna raekojas. Inimesi või seal olla, ma ei tea, 30-40. Rohkem kindlasti mitte. Ühesõnaga väike vastuvõtt ja kuskil kell 6 me kergitasime kaabut ja sõitsime Nizzasse. Külalised jäid kõik nii, et mis nüüd siis, kas pidu ei tulegi," naeris Imbi.

Armastus on senini värske ja Ivo tõdes, et kõik, mis Muhus asuvas talus head on, on tänu kallile kaasasle, kes seal kõike üleval peab.