Linnahall pole sugugi ainus võttekoht, sest plaanis on veel filmida ka Laagna teel ja veel pea 13 kohas üle Tallinna. Nii nagu pea iga Nolani uue filmiga, siis ei teata enne ametliku sünopsise või õrritaja ilmumist filmi sisu kohta mitte midagi. Teada on põhinäitlejad, filmitegijad ning ähmane kirjeldus loost, milleks on rahvuvaheliste mõõtmetega spioonipõnevik, ja see on ka kõik.

Kuidas aga hoitakse nii suure produktsiooni saladusi? Eesti filmivõtetel osalejatel palutakse mobiiltelefone üldse mitte kaasa võtta ja kui ilma ei saa, siis need korjatakse võttepäeva alguses ära.

Räägitakse, et kui mõni massistseenidesse valitud näitleja jääb vahele pildistamisega või lihtsalt mobiiltelefoni välja võtmisega, siis tal palutakse kohe võtteplatsilt lahkuda. Ühtlasi palutakse silma peal hoida teistel osalejatel ja mobiili kasutamisest grupijuhtidele kohe teada anda. Ka siis palutakse vahele jääjatel võtteplatsilt koheselt lahkuda. Nii ei leki pildid otse võtteplatsilt, sest see annaks fännidele liiga palju infot, mis hakkab Nolani filmis toimuma. Nolani filmivõtted ja seal toimuv on nii suur saladus, et piirkonnal hoiavad silma peal valvurid, kes jälgivad fotograafe ja mobiiltelefonidega pildistavaid uudishimulikke.

Kõik osalejad, kes homme võttepäevale suunduvad, peavad enne võtteplatsile pääsemist tõestama nii foto kui ka meilivahetuse abil, et nad on tõesti sinna ka kutsutud. Osalejatel palutakse terveks päevaks jääda võtteplatsile, ja kuigi võttegraafikus on ette määratud ka pausid ja soe toit, siis näitlejatel ei lubata platsilt enne plaanipärast lõppu lahkuda.

15. juuni võttepäeva mängiti juba korra läbi 11. juunil ehk päeval, mil Nolan oma meeskonnaga Tallinasse saabus. Linnahalli kujutatakse Ukraina ooperimajana ning osalejatel palutakse selga panna kevadised viisakad riided. Proovipäeva ajal tehtud piltidelt selgus, et suure tõenäosusega filmitakse stseene, kus politseinikud lähevad Linnahalli juures ja katusel vastamisi relvastatud rahvahulgaga ning samal ajal toimub Ukraina ooperimajas ehk Linnahallis ooperi esitus. Pole teada, kas 15. juuni võtetel löövad kaasa ka Eestisse saabunud näitlejad John David Washington ja Jefferson Hall.

Nii parima originaalstsenaariumi, režii kui ka parima filmi kategooriates karjääri jooksul viiele Oscarile kandideerinud režissöör Christopher Nolani jaoks on osaliselt ka Eestis filmitav "Tenet" 11. film.

"Following", "Algus" ("Inception"), "Tähtedevaheline" ("Interstellar"), "Pimeduse rüütli" triloogia, "Dunkirk", "Memento", "Unetus" ("Insomnia") ja "Lõppvaatus" ("The Prestige") režissööri uus film, mis peaks olema eepiline spioonimärul, "Tenet" linastub 2020. aasta 17. juulil.

Kõige tähtsamad võttepäevad Eestis toimuvad ajavahemikus 17-20 juuni ning leiavad aset Tallinna kesklinnas, Linnahallis ja plaanis on ka filmida Laagna teel. Võtted toimuvad veel ka juuni lõpus, juuli alguses ja juulikuus pikemalt.

Filmis teevad kaasa Robert Pattinson, Elizabeth Debicki, John David Washington, Aaron Taylor-Johnson, Kenneth Branagh, Michael Caine, Dimple Kapadia, Clémence Poésy, Jefferson Hall jpt.