Rose ja William on olnud omavahel olnud seotud juba aastaid ning nende perekondade sõbrunemine on toimunud juba mitu sajandit. Näiteks Rose'i vanaema oli kuninganna Elizabeth ll pruutneitsi. Ka 35-aastase Rose'i abikaasa David Rocksavage ehk Cholmondeley markiis on väga tähtsal kohal sinivereliste hulgas.

Davidi tiitlite tõttu käis paar ka mõne nädala eest USA presidendi Donald Trumpi auks korraldatud banketil. Seal jäi kohalviibinutele silma, et Rose ei kanna enam ka abielusõrmust ja paar ei suhelnud õhtu jooksul üksteisega.

Rose'i venna sõnul on naine täielikult teadlik sellest, mida temast ja Williamist räägitakse. Kolme lapse ema olevat täiesti meeleheitlik, sest temaga ei suhtle enam ka mitmed tema lähedased sõbrad ja tuttavad. Briti meedia andmetel on sellise suhtlemiskeelu alustajaks just hertsoginna Kate. Seni pole aga prints Williami abikaasa avalikult välja näidanud, et nende abielu mõraneb.

Kuid väidetavalt on Rose'i ja Davidi kümme aastat kestnud abielu juba karil. "Tundub, et nende abielus on vähem romantikat. David on temast palju vanem ja neil on erinevad huvid," ütles Rose'i vennale lähedane allikas.

"Rose elab jäädavalt Norfolkis. Ta on ilus naine ja David on pidevalt Londonis või Pariisis," kommenteeris allikas ja lisas, et põhjus võibki peituda 58-aastase Davidi elustiilis ja reisimises.