Elle on sündinud 1960. aastal Tallinnas, ta õppis raadiotehnoloogiat, õigust, ärijuhtimist ja kinnisvara haldamist. 1993 aastal avas Elle turismiagentuuri ning sai väärika aktsiatemüügi kogemuse. Elle on pühendanud aega ka oma perele ja pojale ning kasvatab rõõmuga oma õetütart.

Vabal ajal ta harrastab sporti, reisib üle maailma, koolitab koera ning aitab koera varjupaika. “Olen väga tänulik uue kogemuse eest, kogu minu tegevus ei olnud kunagi selle valdakonnaga seotud olnud. Kõik naised siin on nii erinevad ja huvitavad, me veedame aega väga mõnusalt,” kommenteeris ta.

Konkursi kavas on kahepäevane treening, "Go, Godess!* stiliseeritud wetervituspidu, enesetutvustus, show-lavastused ning natuke vaba aega ka Westin Mission Hills Golf Resort & Spa basseinide nautimiseks.

Elle on konkursiks hästi ettevalmistatud: tema modellikõndimist on kõrgelt hinnanud nii korraldajad kui ka konkurendid. Konkursi üheks tähtsündmuseks sai Elle jaoks ka Globe Awards preemiate jagamine, kus ta võitis "Optimist of the Year" auhinda.

Mrs Globe esindaja Eestis, Ireni Erbi toetab meie riigi esindajat Ameerikas: “Mrs Globe bränd WIN (Women In Need) heategevusliku sihiasutuse poolt on number üks tunnistatud ja aus rahvusvaheline konkurss maailmas. Selle kontseptsioon, kava ja meistriklassi tunnid on unikaalne kogemus, mida jagab asutaja Dr. Tracy Kemble. Mul on rõõm sellise uue partneri üle ning praegu minu ees on väljakutse valida uue taseme Eesti esindajad maailma tõsisema missis-konkursi jaoks. Meie Missis Estonia Classique 2019 saab siin väga hästi hakkama ning loodetavasti järgmise eelvooru võitja esindab esindab Eestit samuti väärikalt.

Missis Estonia Classique 2020 saab valituks finaal-show'l septembris Tallinnas, võitjal jääb üle poole aastat, et valmistada ennast maailmafinaaliks USAs. Säravad daamid vanuses 45+, kes soovivad enda õnne proovile panna võivad saata enda tutvustuse ja 5 fotod e-mailile missis@magicmonday.tv teemaga «Missis Estonia Classique 2020». Sobivad kandidaadid saavad kutse live-castingule.