Prints Harry pöördus Jennifer Anistoni poole sõnumitega, kus hakkas naisele erinevaid emotikone saatma, vahendab Daily Star.

Kõik toimus 2009. aastal, mil Aniston oli just meestele suunatud ajakirja GQ kaanel poseerinud. Printsile hakkas nähtu nii meeldima, et otsustas näitlejannaga ühendust võtta.

Paraku ei õnnestunud Harryl endast 15 aastat vanema naisega kohtingule saada, kuid sõpradele oskas ta vaid positiivset rääkida. "Harry oli Jeni kiindunud aastaid. Ütles sõpradele, et ta sobib printsessiks," tunnistas kirjanik Ian Halperin.

"Harry külastas Los Angelest ja pani seal modellidega kõvasti pidu. Kui ta ühele oma lähedasele sõbrale tunnistas, et Jen ta lemmik näitleja on, sai ta naise numbri."

Väidetavalt sai Aniston noormehe mõttest küll aru, kuid ei olnud huvitatud. "Ta kirjutas talle ja saatis emotikone. Üks allikas ütles mulle, et Jen teadis tema tunnetest, kuid ei tahtnud talle hoogu juurde anda just vanusevahe tõttu."

Kuigi näitlejanna esindaja on öelnud, et väited ei vasta tõele, siis kirjanik jääb enda seisukohale. Halperin selgitas, et rääkis nii Anistoni sõprade, kolleegide, endiste kallimate kui ka majapidamises töötavate inimestega. "Ma jään kõigele, mis raamatus seisab, kindlaks."