Kaasahaaravas uues singlis astub Taylor vastu sotsiaalmeedia vihkajatele, vahendab ET Online. Tundub nagu see tsiviliseerituse järgi appikarje praegusel internetivaenu ajastul, millele on juurde pandud kaasakiskuv rütm, võib raadiojaamade lemmikuks saada.

Popstaar avaldas Twitteris ka video, kus ta uue laulu telgitaguseid selgitab: "Ma olen ühiskonnas vaadelnud väga palju erinevaid inimesi, kes kulutavad negatiivsele tohutult energiat ja jõupingutusi ning tundsin, et te peate lihtsalt maha rahunema", mõtiskles Taylor Swift videos. "Te viite ennast stressi. Tundub, et asi on rohkem teis, kui asjas, mille pärast endast välja lähete."

Antud laul on teine avaldatud singel Taylori uuest albumist "Lover", millest staar andis teada alles neljapäeval peale fännide kuudepikkust spekulatsiooni.

"Nii palju asju on olnud, mille pärast ma olen juba pikalt elevil, kuid tahtsin oodata õiget momenti, et teile nendest rääkida," ütles Taylor oma Instagrami jälgijatele otsevideos.

Swift on ka oma augustis ilmuva albumi kohta paar vihjet jaganud - sellele on oodata 18 laulu. "See album on oma toonilt väga romantiline ja seda mitte temaatiliselt, see ei koosne ainult armastuslauludest," lisas Swift. "Ma arvan, et idee romantilisusest ei tähenda ainult rõõmsameelseid laule. Ma arvan, et romantilisust võib leida ka üksilduses, kurbuses või isegi konfliktis ja probleemide läbi elamises. Minu meelest vaatab see album lihtsalt kõike veidi romantilisema pilguga."

Kuigi laul avaldati juba möödunud neljapäeval, siis muusikavideo sellele ilmus alles täna. "Ma tahtsin, et te kuuleksite laulu esimesena," selgitas Taylor. "Videos on väga palju asju korraga toimumas."

Tema uues videos on näha mitmeid tuttavaid nägusid, nende hulgas Ellen DeGeneres, Ryan Reynolds, Bobby Berk, Billy Porter, Ciara, Jesse Tyler Ferguson, Justin Mikita, Adam Lambert, Todrick Hall, Hayley Kiyoko, Adam Rippon, Chester Lockhart, Dexter Mayfield, Hannah Hart, Antoni Porowski, Jonathan Van Ness ja Tan France, kes kõik kehastavad sõbralikke naabreid "kommimaa" stiilis LGBTQ+ temaatilises haagisepargis. Esinejad, kes on riides nagu Ariana Grande, Beyoncé, Gwen Stefani ja Adele on kuningannad, keda tuleb missivõistluse kohtunikuna hindama RuPaul.

Vaata Taylor Swifti uut muusikavideot siit!