Sepp tõi saates näite, et kui välisinvesteering Eestisse on 5 miljonit eurot ja see kulutatakse ka siin ära, siis tõepoolest makstakse sellest 30% tagasi. "Aga seal on väga karmid tingimused, näiteks pead sa sellest 5 miljonist kulutama 25% otseste kuludena tööjõumaksudele ehk see raha tuleb kohe riiki tagasi," ütles ta ja rõhutas, et lisaks sellele on ka kaudsed kulud, mis tulevad tagasi teenuste pealt nagu majutus, toitlustus ja transport.

"Eesti ei maksa mingit raha ära, millest me ilma jääme, vaid see on raha, mis toob tegelikult raha tagasi", lisas Seppa intervjueeriv Owe Petersell.

"Kui me rääkisime viiest miljonist, siis kogu viis miljonit jääb Eestisse ja lisaks sellest viiest miljonist tuleb otseste ja kaudsete maksudena tagasi Eestisse see sama protsent, mida nö. tagasi maksti", täpsustab Sepp.

Laupäeval algasid Linnahallis ja selle ümbruses sadade, kui mitte tuhandete Eestist kogutud näitlejate kaasabil Christopher Nolani spioonipõneviku "Tenet" Eesti filmivõtted, mis peaksid kestma juuli teise pooleni välja.

Linnahall pole ainus võttekoht, sest plaanis on veel filmida ka Laagna teel ja veel pea 13 kohas üle Tallinna. Nii nagu pea iga Nolani uue filmiga, siis ei teata enne ametliku sünopsise või õrritaja ilmumist filmi sisu kohta mitte midagi. Teada on põhinäitlejad, filmitegijad ning ähmane kirjeldus loost, milleks on rahvusvaheliste mõõtmetega spioonipõnevik

Kõige tähtsamad võttepäevad Eestis toimuvad ajavahemikus 17-20 juuni ning leiavad aset Tallinna kesklinnas, Linnahallis ja plaanis on ka filmida Laagna teel. Võtted toimuvad veel ka juuni lõpus, juuli alguses ja juulikuus pikemalt.

Nii parima originaalstsenaariumi, režii kui ka parima filmi kategooriates karjääri jooksul viiele Oscarile kandideerinud režissöör Christopher Nolani jaoks on osaliselt ka Eestis filmitav "Tenet" 11. film.

"Following", "Algus" ("Inception"), "Tähtedevaheline" ("Interstellar"), "Pimeduse rüütli" triloogia, "Dunkirk", "Memento", "Unetus" ("Insomnia") ja "Lõppvaatus" ("The Prestige") režissööri uus film "Tenet" on eepiline spioonimärul, mis linastub 2020. aasta 17. juulil.

Filmis teevad kaasa Robert Pattinson, Elizabeth Debicki, John David Washington, Aaron Taylor-Johnson, Kenneth Branagh, Michael Caine, Dimple Kapadia, Clémence Poésy, Jefferson Hall jpt.