Blue uskumatud oskused jõudsid fännideni ootamatult, kuid juba esimese videoga võitis ta kõigi südamed, vahendab Hollywood Life.

Paari lähedane allikas tõdes, et vanemad on väikse tantsusüdame üle nii uhked ning andnud talle võimaluse õppida parimatelt.

"Blue Ivy on loomulik esineja ja ilmselgelt väga andekas. Kui teda esinemas näed, on selge, et ta on selleks sündinud. Beyonce ja Jay Z tõesti toetavad ja arendavad tema oskusi. Ta on tantsutrennis käinud alates ajast, mil oli veel väikelaps ning teda on kaasatud kõigesse, mida vanemad teevad. Kui Beyonce harjutab mõnda tantsu, on Blue alati juures ja vaatab, või siis lausa osaleb ja üritab ema kopeerida."

Kuigi vanemad on lapse oskusi märganud ja tõeliselt hindavad neid, siis praegu antakse talle võimalus neid vaid arendada. "Nad armastavad teda säramas näha. Kuid praegu lastakse tal vaid areneda, õppida ja lõbutseda. Nad ei suru talle mingit eesmärki peale, et proovida temast tähte teha, nad tahavad lihtsalt ,et ta saaks teha seda, mis õnnelikuks teeb. Kui ta siiski otsustab vanemate jälgedes minna, toetavad Beyonce ja Jay Z teda täielikult."