James Bond kihutab uues filmis ringi Aston Martin Valhallaga, vahendab Mirror. Üle 300 km/h kihutav superauto on varustatud spetsiaalse turbomootoriga, mis kiirendab auto nullist sajani vähem kui kolme sekundiga.

Auto sisemuses on nahkinterjöör ja futuristlik armatuur, kust ei puudu kõrgtehnoloogiline ekraan superagendi jaoks.

Peaaegu 1,7 miljonit eurot maksev auto on üks kolmest Daniel Graigi juhitavast Aston Martinist, mida filmis näha on. Auto on oma nime saanud viikingite Valhallast, kuhu uskumuse järgi läksid lahingus surnud hinged puhkama.

Kuid vastupidiselt “Spectre” filmis kasutatud spetsiaalselt filmi jaoks loodud superautole saavad fännid uusima filmi auto ka endale otsa - kuid hind pole kindlasti mitte odav.

Uusima Bondi-filmiga on kaasnenud hulgaliselt tagasilööke, näiteks sai Daniel Graig võtetel viga. Staari Twitteri postitusel on teda näha lahasega trenni tegemas.

Õnneks on Graig nüüd jalul ja produktsioonifirma kirjutab Twitteris: “Uus nädal. Uus algus.”

Bondi-filmis on oodata veel selliseid staare nagu Ralph Fiennes, Naomie Harris ja “Bohemian Rhapsody” staari Rami Malekit.

Kuigi filmist on vähe teada, peaks pensionilt tagasi kutsutud Bond seal tegelema teadlase vabastamisega, kes on röövitud ohtlikku tehnoloogiat omava kurikaela poolt.