Irene Mayori pere on mures, et naine ei pruugi taastuda, sest vigastused, mis mootorratturiga kokkupõrkest tekkisid, on rasked. Mayoril tuvastati murtud vaagnaluu, lisaks on mõlemad proua käeluud murtud ning ka üks jalaluu, kõigele annab veelgi raskust juurde ohtlik peakahjustust, vahendab Daily Mail.

Uurimine on päevavalgele toonud, et valel teepoolel sõitnud mootorratturi peegel lõi memme nii, et peale pikka õhulendu proua otse asfaltil maandus.

Kannatanu vend on õe kaitseks advokaadid palganud ja teine õde Joyce Shore heidab politsele ette liiga kiiret ja hooletut sõitmist. Shore kardab, et õde ei ela juhtumit üle. "Ta on lihtsalt tavaline naine, kes tegeles oma asjadega, ja siis see juhtub..."

Proua Mayor viidi haiglasse 40 minutit peale juhtumit, sest helikopteriga kiiresti saabunud kiirabil ei õnnestunud maanduda ja ootama pidi autot.

Esmaspäeva hommikul poodi ja õega kohtuma suundunud Mayor on kaotanud oma abikaasa Walteri ning tegeleb aktiivselt heategevusega, milles osaleb läbi kohaliku kiriku.