Varem stripparina töötanud ning praegu Instagramis modellina figureeriv Laquana Morris sai räpparilt kohtuväliselt valuraha, olenemata sellest, et Drake'ile süüdistusi ei esitatud, vahendab Daily Mail. Kokku maksis räppar naisele 350 000 USA dollarit.

Kuigi Drake'i ja Morrise kokkuleppes seisis, et peale raha maksmist naine enam selle teemaga kohtusse ei pöördu, said nüüd avalikuks dokumendid, kus ta siiski detailselt kõike uuesti kirjeldab. Nimelt andis Morris New Yorgi advokaatide kaebuste komiteesse oma kaitsja, keda Drake'iga koostöö tegemises süüdistab.

Värskes süüdistuses kirjutab naine detailselt, kuidas räppar sundis teda seksuaalseteks tegevusteks, millega Morris nõus ei olnud. Samuti väidab Morris, et on solvunud, sest kokkulepe, millele osapooled novembris jõudsid, jättis mulje, et Drake on kogu olukorras kannataja.

Räppari lähedane allikas tõdeb, et selliseid väiteid võib lugeda Drake'i uuesti süüdistamiseks, mis on kokkuleppe tingimuste rikkumine. Sellise teguviisi võimalikuks karistuseks võib olla kohustus maksta 125 000 dollarit ja korvata räpparile mainekahju.