Uurisime paarilt natukene koosseisu tagamaade kohta.
“MIANG aka Mick ja Angeelia on meie uus ühine koosseis, kus meie mõlema looming kõhtub läbi erinevate tasandite,” kirjutavad muusikud. Tulemuseks on erinevate muusikastiilide segu. Noorte loomingust leiab nii indie-mõjutusi kui mahedat ambient-stiilis kõla, akustilised pillid segunevad elektroonilise muusikaga.

MIANGi esimene singel ilmus 20. juulil. Muusikavideoga tegid koostööd näitlejad Maris ja Kristjan Lüüsi, operaatori Madis Reimundi ning visuaalikunstnik Sander Tuvike. MIANGil on tulemas ka esimene album, mille esmaettekannet saab nautida 25. juulil üritusel HOOVUS 2019. Lisaks MIANGile astuvad üritusel üles Erki Pärnoja & Anna Kaneelina ning Rootsi folkansambel duo Beerten/Finsson.

Esimese singli nimi on “Life of Patterns”, mis räägib korduvatest elumustritest. Loo nimi on inspireeritud Micki ja Angeelia elust: “Meid on saatnud elus väga sarnased mustrid ja kogemused, samad läbitud kohad, samad võitlused ja mõttemallid.”
Mustrite märkamine ja nendest pildi kokku panemine aitab paremini oma saatust mõista. Kuula suurepärase muusikavideoga lugu SIIT!

Uurisime ka noorte jaaniplaanide kohta. “Suured jaanipäevatraditsioonide järgijad me polegi, teeme vaikselt kuskil lõket ja telgime. Kuulates kõrvale muusikat või seda ise tehes…”

Kuula siit seda lugu, mis Micki ja Angeelia tuju ka vihmasel jaanipäeval rõõmsaks teeks!