Suurbritannia DJ Maxi Jazzil tuvastati hiljuti tromboos, kiire reageerimise tulemusena on artisti tervis paranemas, kuid arstid ei luba tal sel suvel enam reisida ja esineda. Kahjuks ei jõua Faithlessi endine liige ka Pühajärve ääres toimuvale ajastufestivalile Retrobest.

Uudis artisti terviseprobleemidest jõudis korraldajateni vaid nädal enne festivali toimumist, mis tähendab, et samaväärset artisti nii kiirelt asemele leida ei jõuta. Nii toimub kavas programmiline muudatus ehk Maxi Jazzi esinemise ajale tõstetakse rannalavalt pealavale üle Rauno Märksi DJ set & live trummid.

Kõik Maxi Jazzi fännid, kes ostsid laupäevases festivalipäevaks ühe päeva pileti, saavad selle vahetada reedese pileti vastu või küsida raha tagasi. Kahe päeva passe tagasi vahetada ei saa.

Retrobest toimub Pühajärve ääres juba sel reedel ja laupäeval. Kahel laval astuvad üles Belinda Carlisle, Thomas Anders, Smokie, Kate Ryan, Arabesque, Alice Deejay, 2 Quick Start, Love Criminals, Laine, Anne Veski ja Marju Länik.

Eesti filmidest pärit muusikat esitab helilooja Olav Ehala koos solistide Lauri Liivi ja Nele-Liis Vaiksooga ning saateorkestriga.

Retrobest 2019 piletid on saadaval aadressil www.retrobest.ee. See on planeet Eesti parim stiilipidu - seega hakake juba mõtlema riietuse ja aksessuaaride peale; pühkige oma neljarattaliselt tolm, puhastage karburaatorid, vahetage küünlad ja saatke kirjasõpradele kutse.