Jecca kohtus printsiga 2000. aastal, kui William võttis vaheaasta õpingutest ning suundus Keeniasse. Jecca on sealt pärit ning jõukast perekonnast neiu ja printsi vahel tekkis suhe.

Kuid prints kolis tagasi Suurbritanniasse ja ülikooli süttis armuleek noorukese Kate Middletoniga. Ootamatult ilmus aga Jecca taas Williami vaatevälja ja tõukas Kate'i printsi radarilt välja. 21. sünnipäeval valis William Jecca enda kaaslaseks ning Kate oli juba lootust kaotamas.

2005. aastal, kui Kate ja William olid ametlikult paar, sattus armukolmnurk taas kokku Hugh van Cutsemi pulmas. Tseremoonia alguses juhtus piinlik seik, kui prints oli oma tüdruksõbra juba õigele kohale istuma pannud. Hetk hiljem saatis ta ka Jecca oma käekõrval mööda vahekäiku istekohale, mis jättis paljudele mulje, nagu oleks tegemist paariga. "Kate lihtsalt naeratas salapäraselt, nagu tal oleks saladus," ütles üks külaline hiljem pressile.

Kate ja William läksid vahetult pärast seda pidu ka lahku ning arvatakse, et selle põhjustas Jecca, kes oli printsi südamesse sügava jälje jätnud.