Retrobesti tänavused õhtujuhid Mart Juur ja Peeter Oja said ajastufestivali alateemast “Filmimuusika eri” kõvasti inspiratsiooni ning on otsustanud lavale tulla Karlssoni ja väikevennana. Armastatud raamatutriloogia kangelased saavad Oja ja Juure kehastuses hoopis uue hingamise. Kumb meestest Karlssonit või väikevenda kehastab, selgub alles kohapeal ja ka siis on meestel raske vahet teha, sest oma parimad maskeerimisoskused panevad tööle andekad grimeerijad.

28.ja 29. juunil Otepääl Pühajärve ääres toimuv Retrobest kannab sel korral pealkirja “Filmimuusika eri” ja pakub erinevate artistide esituses unustamatuid laule armastatud Eesti ja välismaa filmidest. Lisaks filmimuusikale saavad ajastufännid nautida artiste, kelle laulud ei ole jõudnud filmidesse, kuid on tugevalt meie südametes. Kahel päeval astuvad lavale Belinda Carlisle, Thomas Anders, Smokie, Kate Ryan, Arabesque, Alice Deejay, 2 Quick Start, Love Criminals, Laine, Anne Veski ja Marju Länik. Eesti filmidest pärit muusikat esitab helilooja Olav Ehala koos solistide Lauri Liivi ja Nele-Liis Vaiksooga ning saateorkestriga.

See on planeet Eesti parim stiilipidu - seega hakake juba mõtlema riietuse ja aksessuaaride peale; pühkige oma neljarattaliselt tolm, puhastage karburaatorid, vahetage küünlad ja saatke kirjasõpradele kutse. Piletid on müügil aadressil www.retrobest.ee.