Kuninglike ekspert Ingrid Seward, kes on ka väljaande Majesty Magazine peatoimetaja, selgitab, miks Meghan Markle kuninganna Elizabeth II silmis nii palju meeldivam on kui Kate Middleton, vahendab Daily Mail.

Kuigi kuninganna imetleb lapselapse prints Williami väljavalitut, siis prints Harry kaasaga on tal palju lähedasemad suhted. "Kuninganna imetleb Kate Middletoni tohutult, kuid neil ei ole lähedast suhtlust, sest neil lihtsalt pole midagi ühist."

"Kate'il ja kuningannal on veidi tõsisem läbisaamine, sest Kate'i peal on kogu tuleviku lootused ning seda ei taheta kuidagi ära rikkuda."

Markle ja kuninganna näitasid oma suurepärast läbisaamist juba eelmisel aastal, vaid kuu peale pulmi. Koos fännidega kohtuma läinud kuninglikud jäid meediale silma lõbusalt üksteisele kõrva sosistades.

"Meghaniga arendas ta suhet väga ettevaatlikult, et värske liige end koduselt tunneks. Nad mõlemad armastavad koeri ning Meghan teab, kuidas teda naerma ajada."

Olenemata kõigest on kuningannal kõige lähedasem side hoopis lapselapse Zara Tindalli ning tema abikaasa Mike'iga. Igal üritusel, kus Tindallid ja kuninganna koos on, veedavad need kolm just palju koos aega. Elizabeth, kes muidu on avalikel üritustel ükskõikse ja rahuliku olemisega, lõkerdab Zara ja Mike'iga koos olles alati naerda.