Kuigi ühise lapse nimel on paar seni põgusat suhtlust hoidnud siis omavahelist läbisaamist avalikult mainitud ei ole. Nüüd võttis Thompson ohjad enda kätte ja jahmatas kõiki ootamatult sooja sünnipäeva õnnitlusega, vahendab People.

Naist, keda Thompson vaid loetud päevad enne ühise lapse sündi esimest korda pettis, nimetab ta kõige ilusamaks inimeseks, keda kohanud on. "Sa oled nii seest kui väljast kõige ilusam inimene, keda kunagi kohanud olen."

"Aitäh, et oled suurepärane ema meie printsess True'le. Tal on tõeliselt vedanud, et tal oled sina, keda eeskujuks võtta. Ma soovin sulle veelgi rohkem edu ning saadan oma positiivsed mõtted teie poole teele. Naudi oma päeva Koko." Sõnumit kaunistas mees punase südamega, mis teatavalt armastuse tunnus on.

Peale esimest skandaali otsustas naine probleemist mitte nii väga välja teha ja keskenduda õnnelikult ühise tütre kasvatamisele. Ei läinud aga kaua mööda, kui mees taas avalikkuse tähelepanu cõõra naisega miilustades tõmbas. Seekord oli tegu kauaaegse Kardashianide peretuttava Jordyn Woodsiga.