Facebooki gruppi "Pean saama näidelda, muidu suren!" ilmus Allfilmi teade, mille kohaselt otsitakse Christopher Nolani "Teneti" Tallinnas toimuvate võtete jaoks ilusa habemega meest, keda soovitakse võtteplatsil näha järgmisel nädalal nelja päeva jooksul (04.07. - 07.07.).

Kõik, kes tunnevad, et neil või nende sõpradel on ilus habe, saavad saata sooviavaldused aadressile casting@allfilm.ee. Avaldusi võetakse vastu kuni 30.06 kell 12.

Avaldusse on vaja lisada nimi, telefoninumber, pikkus, pilt näost (ilma päikseprillideta) ja ka pilt kogupikkuses kehast. Vanuse koha pealt eelistatakse neid, kes jäävad 25. ja 40. eluaasta vahele. Lisaks on eraldi välja toodud nõue mahtuda pükstesse suurusega 32 - 36 ja rinnaümbermõõt peab olema 95 cm - 110 cm.

Miks on "Teneti" jaoks vaja Eestist ilusa habemega meest? Võimalik, et otsitakse filmi ühe näitleja Aaron Taylor-Johnsoni ("Kick-Ass", "Nocturnal Animals", "Godzilla", "Outlaw King") keha - ja habemedublanti. "Teneti" näitlejatest on praegu Eestis kohal Jefferson Hall, Robert Pattinson ja John David Washington. Nüüd paistab, et ka Aaron Taylor-Johnson võib iga hetk Eestisse jõuda.