31-aastane naine ütleb, et ta puhkes nutma kui lennupersonal pani ta "odavalt" tundma ja ütles, et tema pluus on liiga paljastav, vahendab The Sun.

The Sun andmete kohaselt kurtsid mõned kaasreisjad, et naise nibusid on näha. Harriet aga väidab, et ta kandis rinnanibukaitsmeid ja teipi. Väljudes pani ta selga ka sõbra pusa, kuid tagasi lennukile teda sellegipoolest ei lastud.

Lennufirma Easyjet aga vastab, et Harriet käitus ühe stjuardessiga ebaviisakalt ja häirivalt. "Lennupersonal oli kohutav ja tekitas minus tunde nagu ma oleksin odav. Stjuardess seisis minuga silmitsi ja ütles, et selle pluusiga ma lennule ei saa. Ta ütles: "Oh ei, mine kõrvale." Samal ajal üritas ta minu dekolteed oma kätega varjata. Stjuardess ütles veel, et sellisena ma lennukile ei saa ja ma pean riided ära vahetama," räägib šokeeritud Harriet.

"Järgmise asjana suunas ta mind juba lennukilt maha, mille peale ma vahetasin oma pluusi loomulikult ära. Kui ma siis üritasin uuesti lennukile minna ütles ta teistele töötajatele, et mind ta oma lennukisse ei võta."

Lennuterminalis küsitles naist Hispaania politsei, kuid ka neile jäi arusaamatuks, miks naine lennukist välja visati. Naine oli sunnitud koos oma sõbraga lennujaama põrandatel öö veetma, et siis järgmine päev uus lennupilet osta.

Vaata pilte Harrieti skandaalsest riietusest siit!

Kas Harrieti pluus oli lendamiseks liiga paljastav?