Võtete vahepeal kontrollis Pattinson autopeeglist sedagi ega einepausil hammaste vahele midagi ei jäänud, sest kui eile filmiti kaugemaid üldplaane, siis täna nii ka neid kui sama asja suuri plaane, kõike oli pealtvaates jäädvustamas ka helikopter.

Näha on, et auto ümber askeldab ka režissöör Christopher Nolan ja operaator Hoyte van Hoytema ning masinale on külge monteeritud arvukalt kaameraid, sealhulgas ka IMAX 70mm kaamera, mille kasutamise poolest Nolan ka tuntud on, sest on üks väheseid režissööre, kes võtab oma suure-eelarvelised filmid endiselt filmilindi peale. Pattinsoni pilk kaamerasse annab mõista, et sõbralikku tegelast ta just kehastamas pole.

Tallinnas võetakse üles "Teneti" üks suuremaid märulistseene ning seniste võtete põhjal saab järeldada, et see saab alguse Liivalaia kohtumajast, jätkab John David Washingtoni ja Robert Pattinsoni kino Kosmose juures jalutamisega, misjärel nad trammile jooksevad. Seejärel istuvad nad auto peale ja kihutavad Magdaleena haigla suunas üle silla. Juuli teisel nädalal algavad ka Laagna tee võtted ning tõenäoliselt on Pärnu maanteel üles võetud kihutamistseenid seotud ka kanalis toimuvate võtetega.

Vaata, millised haruldased kaadrid võtetest tabas lugeja täna!