1. Kal-El


13-aastane Kal-El sai oma erilise nime tänu vanematele Nicolas Cage'ile ja Alice Kimile. Sama nime kannab ka koomiksikangelane Superman.

2. Blue Ivy


Beyonce ja Jay-Z vanim laps, tütar Blue Ivy, on juba maailmas oma nime korralikult levitanud. Suuresti tänu vanemate tuntusele ning omapärasele nimele ei pea Blue tulevikus ennast kellelegi tutvustama. Nime otsene tõlge on eesti keeles "sinine luuderohi".

3. Audio



Näitlejanna Shannyn Sossamon pani oma pisipojale üsnagi valju nime. Ema võib seda kahetsema hakkada kui laps juhtumisi ka jutukaks osutub.

4. Dream


Kardashianid ei ole oma lastele valitud nimedega just eriti tagasihoidlikud. Ka kuulsate õdede vend Rob ei jäänud oma tütre nimega maha ning otsustas lapse terveks eluks "unistuseks" nimetada. Kim Kardashian avaldas samuti hiljuti oma väikseima lapse nime, keda tulevikus Psalmiks kutsuma hakatakse.

5. Future


Lootust täis nimed on staaride seas küllaltki populaarsed. "Tulevik" valisid oma põnnile nimeks Ciara ja tema kallim, kelle nimi samuti Future on.

6. Honor


Loodame, et Jessica Alba ja Cash Warreni pisike ei tunne ennast liialt survestatuna, et vanemad talle juba nimega selgeks tegid, mida temalt tulevikus oodatakse. "Austusel" ei jää muud üle kui terve ülejäänud elu ühistranspordis oma kohti vanematele ja rasedatele pakkuda.

7. Sunday


Me kõik armastame nädalavahetusi, aga kas kohe nii väga, et ka oma lapsele otsa vaadates ei suuda millelegi muule mõelda? Pühapäeva tähistava nime panid oma lapsele Nicole Kidman ja Keith Urban.

8. Coco


Kuigi väiksel lapsel võib elu lühikese nimega palju lihtsam olla, siis täiskasvanud Coco kõlab natuke halvema maineks artisti nimena. Ometi ei arvanud nii Courtney Cox ja David Arquette, kui oma lapsele nime valisid.

9. Pilot Inspektor



Jason Lee ja Beth Riesgraf valisid oma lapse omapärase nime tänu kuuldud laulule. Nimelt meeldis Leele nimi Pilot just seetõttu, et lugu nii hea oli.

10. Moroccan



Moroccan ei ole selle lapse ainus nimi. Mariah Carey ja Nick Cannon panid põnnile teiseks nimeks Scott.

Allikad: Vogue ja Care.