Kui oled Elisa kasutaja


1. “Mia ja valge lõvi”

Koolivaheajal saab meie videolaenutusest vaadata uut koguperefilmi “Mia ja valge lõvi”. Kümneaastase Mia elu pööratakse pea peale, kui tema pere otsustab kolida Londonist Aafrikasse, et seal lõvifarmi pidama hakata. Kui seal sünnib ilus valge lõvi Charlie, leiab Mia uue õnne ja tal tekib kasvava lõvikutsikaga eriline side. Kui Charlie saab kolmeaastaseks, tabab Miat järjekordne löök, sest ta avastab oma isa häiriva saladuse. Kartes, et Charlie võib ohus olla, otsustab Mia lõviga kodust põgeneda. Kaks sõpra asuvad imelisele teekonnale läbi Lõuna-Aafrika savannide, et leida uus koht, kus Charlie saaks rahulikult vabaduses elada.

2. “Rahva teener”

Ekslusiivselt Elisa Seriaalimaailmast leiad nüüd eestikeelsete subtiitritega Ukraina seriaali “Rahva teener”, tänu millele sai Ukraina uueks presidendiks just Volodõmõr Zelenski! Tegu on poliitilise komöödiaga, kus Zelenski mängib tavalist ajalooõpetajat, kellest saab Ukraina president. Seriaalis üritab ta elada edasi tavalist elu, mitte kasutada ära nö “presidendi privilege” ning töötab tugevasti, et ehitada üles uus riik ning võidelda korruptsiooni ning bürokraatia vastu. Tundub, et tegu on suurepärase näitlejaga, kes mängis oma rolli nii usutavalt, et ta valitigi ka päris elus Ukraina presidendiks ja seda väga suurelt oma konkurente edestades! Vaata oma silmaga, mis sari sellise põneva tõsielu süžee jaoks tee sillutas. Sarja leiad Seriaalimaailmast ja korraga on nähtav terve esimene hooaeg!

3. “Teine võimalus”

Kolmas soovitus on midagi romantilise komöödia austajatele. Videolaenutusest leiab filmi “Teine võimalus”, kus peaosas särav Jennifer Lopez kehastab 40-aastast Mayat, kes on liiga väheste saavutuste tõttu masendusse sattunud. Ta on kogenud, kiire taibuga ja läbinägelik töötaja, kes ei saa ametikõrgendust vaid seetõttu, et tal puudub ülikoolikraad. Kuid siis avaneb tal võimalus tõestada, et tema elutarkus on sama hea kui raamatutarkus ja teiseks võimaluseks ei ole kunagi hilja.


Kui oled TVPlay Premium kasutaja


"Raamatuklubi" ("Book Club", 2018)

Diane on pärast 40aastast abielu hiljuti leseks jäänud. Vivian naudib kohustustevabu suhteid. Sharon ei ole ikka veel oma aastakümnete tagusest abielulahutusest toibunud. Caroli abielu on 35 aasta järel kriisi sattunud. Nelja sõbranna elud paisatakse pea peale ja võtavad hirmnaljakad pöörded, kui nende raamatuklubi hakkab käsitlema kurikuulsat „Viiskümmend halli varjundit.“ Leitakse uusi armastusi ja puhutakse lõkkele vanu leeke – naised innustavad üksteist, et nende järgmine elupeatükk tuleks parem kui kõik varasemad.

Osatäitjad: Diane Keaton, Jane Fonda, Andy Garcia, Richard Dreyfuss, Alicia Silverstone

Režissöör: Bill Holderman


Kui oled Telia kasutaja


1. "Usalda mind“ ("Trust Me“)

Seriaali kõik episoodid on kättesaadavad Telia HBO keskkonnas.

2. Laulu- ja tantsupeo teemalised saated õhtuti Telia LIVE kanalil.

Täpsem kava on nähtav kanali telekavas.

3. "Kui Beale'i tänav suudaks rääkida“ ("If Beale Street Could Talk“)

4. "Vangla valitseja“ ("Shot Caller“)

Telia klientidele Filmiriiulis tasuta.

5. "Mutukad 2: Seiklus Kariibidel“ ("Minuscule 2“)

Kui oled Netflixi kasutaja

1. "The Big Bang Theory" - esimesed 11 hooaega

2. "Terminator Salvation"

3. "Dark" - 2. hooaeg

4. "Stranger Things" - 3. hooaeg alustab 4. juulil.

5. "Matrix" 1-3

Kui oled Amazon Video Prime kasutaja

1. "The Untouchables"

2. "Too Old to Die Young"

3. "Saving Private Ryan"

4. "Lodge 49"

5. "Community"