1. Alan Walker - Faded

Alan Walkeri muusikavideo ilmus 2015. aastal ja on täies mahus Eestis filmitud. Muusikavideos on üles võetud erinevaid mahajäetuid ja trööstituid paiku ja võttepaikades kasutati Tallinna Linnahalli, Rummu karjääri, Vasalemma ja Paldiski asustusi. Videol on juba tublisti üle kahe miljardi vaatamise!

2. Robbie Williams - Live in Tallinn

20. augustil, aastal 2013 jõudis Briti edukaim sooloartist Eestisse, et anda lauluväljakul kogu regiooni ainus kontsert, millest valmis tuuri ametlik kontsertfilm nimega "Robbie Williams – Live in Tallinn".

3. Isac Elliot - Just can't let her go

Isac Elliot hullutas oma fänne 2014. aastal tuuriga "Save a girl tour", mille kaadreid näeb ka tema 2015. aastal ilmunud muusikavideos. Videol on vaatamisi vähem kui 200 000.

4. Marina and The Diamonds - Handmade Heaven

Briti popstaar kasutas oma laulule Eesti muinasjutulist talveaega, et filmida oma muusikavideole värske ja lumine video. Muusikavideol on ligi 4 miljonit vaatamist!

Marina lisas võtetest ka pildi oma sotsiaalmeediasse, kus ta kirjutas juurde armsa sõnumi, et Eesti on riik täis maagiat!

5. Tom Swoon - ATOM

Poola DJ muusikavideo on filmitud täies mahus meie pealinnas, Tallinnas. Lisaks sellele said 2017. aastal avaldatud videos osa võtta ka paljud Eesti sotisaalmeedia staarid, teiste hulgas ka Liisa Veetma ja Vlad Freedom. Videol on vaatamisi veidi alla miljoni.

6. ALMA - When I die

Soome popartist avaldas sellel aastal uue singli, mille muusikavideost on suur osa üles võetud Tallinnas. Tähelepanelik vaataja tunneb pealinna tuttavad paigad ära! Lisaks sellele astub videos üles ka mitu eestlast. Videol on vähem kui poole aastaga juba ligi 400 000 vaatamist.

7. Sam Feldt x Lucas & Steve feat. Wulf - Summer on you

Sam Feldt filmis oma maaliliselt kauni uue muusikavideo just Eestis, kusjuures ka peaosades on eestlased - Britt Kõrsmaa ja Rauno Polman. Muusikavideo avaldati 2016. aasta suvel ja on sellest ajast saati välja teeninud peaaegu 15 miljonit vaatamist!

8. Tanya Tereshina - Точки над i

Vene popartist Tanya tuli 2011. aastal välja oma uue muusikavideoga, mille kaadrid on üles võetud meie oma Estonia kontserdimaja ärklisaalis ja Väo karjääris. Tanya kõrval astuvad videos üles Kallervo Karu ja Stig Rästa. Tanyal on arvukalt veel muusikavideoid, mis on Eestis valminud Eesti tegijate käe all.