TVPlay Home’i turundusjuhi Evelyn Korroli sõnul on FOX maailma suurim meelelahutuslik telekanal, mis jõuab 245 miljoni inimeseni 127 riigis ja 33 keeles. “FOX toob televaatajateni üle 40 sarja, mis tähendab rohkem kui 500 tundi värskeid episoode igal aastal,” lausus Korrol. “Sisu kvaliteeti näitab see, et eelmisel aastal võitsid FOXi meelelahutuskanalid ühtekokku 22 mainekat Emmy auhinda, mida kutsutakse telemaailma Oscariteks.”

FOXi tuntuimad seriaalid on näiteks zombie-sari “Elavad surnud”, ajaloohõnguline põnevusseriaal “Da Vinci deemonid”, fantaasiamenuk “Troonide mäng”, müsteeriumsarjad “Wayward Pines” ja “Leegion”, komöödiadraama “Atlanta”, põnevikud “Põgenemine” ja “Varjatud võim” ning paljud teised.

Teise uue kanalina on kõigis pakettides nähtav menukas tõsielukanal National Geographic HD, mida seni edastati vaid kõige mahukamas põhipaketis ning HD-kanalite lisapaketis.

National Geographic HD on loodus- ja teadusteemaline tõsielukanal, mida vaadatakse rohkem kui 495 miljonis kodus 172 riigis üle maailma. National Geographicu dokumentaal “Eirates gravitatsiooni” võitis eelmisel aastal parima dokumentaalfilmi Oscari. Ühtekokku võitsid kanali dokumentaalid mullu ka viis kõrgelt hinnatud Emmy auhinda ning teenisid 18 nominatsiooni.

TVPlay Home on üle-Eestiline teleoperaator, kes pakub telekanaleid satelliit-digitelevisiooni vahendusel ning interaktiivseid lisavõimalusi nagu järelvaatamine, voogedastuskeskkonna reklaamivaba videosisu otse teleriekraanil ning telekanalid ja voogedastus äpi kaudu nutiseadmetes. TVPlay Home’ga on võimalik kaasa elada laiale valikule kvaliteetsele tele- ja videosisule ning seda olenemata seadmest ja asukohast. Ettevõte toodab ise populaarset filmikanalit TV1000 Premium ning alates aastast 2009 ainsat eestikeelset spordikanalit TVPlay Sports, millele eelmisel aastal lisandus sõsarkanal TVPlay Sports+. TVPlay Home’i omakanaleid edastatakse ka Eesti suuremates kaabelvõrkudes.