Rongiga Moskvast Riiga sõitnud lauljanna ei pidanud oma jalgu vaevama ning primadonna toimetati autoga otse perroonile, kust ta mugavalt vaid endale eraldatud vagunisse sai astuda, vahendab Bublik. Lisaks lauljannat transportinud autole tuli perroonile rohkemgi masinaid, näiteks ka see auto, millega staari lapsed ja lapsehoidjad tulid.

Sellised võimaldatud privileegid ajasid fännid endast välja. "Kuidas sai autoga platvormile? Kas seda tohib teha? Või võib rahaga kõike teha," nõudis üks. "See on naeruväärne," tõdes teine. "Autoga platvormile? Seega kõik võivad seda teha?"

Skandaal võttis aga hoopis ootamatu pöörde kui selgus, et Riia nime kandva jaama ülem võib sellise käitumise tõttu oma töö kaotada. Instagramis jagatud teatest selgub, et "probleemiga" tegeletakse, ning nõudmine ülema vallandamiseks on juba edasi antud.

Fännid läksid aga veelgi enam endast välja, sest nüüd võib Pugatšova ülbuse tõttu ka süütu inimene töö kaotada. Üks asi on fänne vihastada, teine asi on süütu inimene kannatama panna.