Nende armastuslugu on vanim lugu kogu maailmas - poiss näeb tüdrukut kassikostüümis videos "Say you'll be here" ja ütleb koheselt oma Manchester United jalgpalli tiimikaaslastele, et selle tüdrukuga ta ükspäev abiellub. Ülejäänud on juba ajalugu. Sellest ajast saati on neil koos olnud nii tõuse kui ka mõõne, saanud neli last, vahetanud karjääre ja on koos ületanud nii loogikat kui ka ootusi igapäevaselt.

Suure tähtpäeva postitas David oma sotsiaalmeediasse ka paar pilti läbi paarikese ajaloo koos olles, ja viimasel pildil on näha paarikest koos oma lastega - perepilt. Juurde on perepea kirjutanud: " Vau 20 aastat, vaata mille me loonud oleme! Armastan sind nii palju!"

David ja Victora Beckham kihlusid aastal 1998 olles koos olnud ainult aasta. Aastal 2016 ütles Victoria intervjuus Briti Vogue'le: "Jah, armastus esimesest silmapilgust on olemas. See juhtub sinuga Manchester United jalgapallimängul mängijate puhkeruumis - isegi siis, kui sa olid veidi purjus, mis tähendab, et täpsed detailid on ähmased."

Paarike abiellus juba järgmisel aastal - 4. juulil 1998. Kusjuures sündis nende esimene poeg Brooklyn Joseph Beckham kolm kuud enne pulmi.

20 aasta jooksul on David oma kaasale kokku kinkinud 14 kihlasõrmust, tõestamaks Victoriale oma igavest armastust.