Kim läks tuntud kiirmoeketi vastu kohtusse süüditusega, et Missguided USA kopeerib naise riideesemeid ja kasutab tema nime, et neid paremini müüa, vahendab BBC.
Missguided ennast kohtus ei kaitsnud ja maksis Kim Kardashianile nõutud valuraha 2,7 miljonit dollarit välja. Moeketil on samuti keelatud edaspidi Kardashianiga seotud kaubamärgi kasutamine oma toodete müügis, levitamises ja ja turundamisel.

Kardashian on ka enne antud teemal sõna võtnud ja süüdistanud moebrändi riiete kopeerimises, mida ta oma sotsiaalmeediapostituste piltidel kannab. Naise sõnul ilmuvad peaaegu identsed riided moeketi veebilehele kõigest mõned tunnid pärast pildi ilmumist.

Tõsielustaar on moeikoon ja trendilooja, kandes tihti kuulsate disainerite riided, kellest üks on tema enda abikaasa Kanye West. Kimi vihastas enim, et Missguided kasutab disainerite ja tema abikaasa vaevaga tehtud tööd ära, et kiiremini raha teenida.

Riidebränd Missguided asutati 2009. aastal Manchesteris. Kardashian ütles, et bränd ei tegele ainult tema riiete kopeerimisega, kuid kasutab naise nime ka oma toodete müümisel ja mitte ainult tema - Kardashiani sõnul kasutab moekett ka teiste kuulsuste nimesid, et oma rõivad paremini müüa.