Kohalikele loomaarstidele toodi hulkuv koer, kes leiti tänavailt, vahendab Ladbible. Arstid skaneerisid, et kontrollida koeral kiibi olemasolu ja said vastuseks Robi numbri. Rob jooksis koheselt peale tööd loomakliinikusse, et oma ammu kadunud pereliikmega taasühineda.

Buster oli ainult paarikuune kutsikas, kui ta kadunuks jäi. Rob pani kuulutuse oma kadunud koerast üles ka sotsiaalmeediasse, kus ta sai vastukajaks palju heasüdamlikke sõnumeid - inimesed, kes kõik pakkusid abi. Mida ta aga toona ei teadnud - üks nendest abistavatest sõnumisaatjatest oli ka tema tulevane kihlatu. Praeguseks on paarikesel juba kaks last.

39-aastane mees ütleb: "Mu süda murdus, kui Buster kadunuks jäi aga Samiga internetis tutvumine leevendas veidi mu südamevalu. Toona ma muidugi ei osanud ettegi kujutada, et me oleme koos ka üheksa aastat hiljem ja loome perekonna. Kui möödusid kuud ja ka aastad, andsin ma vaikselt alla, et Butleri üldse kunagi enam leian. Ma olin šokeeritud kui mulle loomakliinikust, mis asub vaid 10 miili kaugusel helistati. Üks kodanik nägi koerakest üksinda tänavatel uitamas ja viis ta loomakliinikusse. Ma olin väga emotsionaalne kui ma teda taas nägin, puhkesin lausa nutma."

Esialgu keeldus Rob Sami abist, sest mehel oli juba nii palju inimesi, kes aitasid koera otsida. "Paar nädalat hiljem kirjutas Sam uuesti ja ütles, et kui mul on vaja kellegagi rääkida siis ta on minu jaoks olemas. Vahetasime numbreid ja ülejäänud on juba ajalugu. Ma räägin ikka veel inimestele, et kui Buster ei oleks kaduma läinud, ei oleks ma ka Samiga kohtunud. Meie viimased üheksa aastat koos on olnud imelised ja Sam tõesti on üks miljonist - boonuseks on ta veel mulle kaks imearmast tütart kinkinud."

Ta viis Busteri koju pere ja ka uue koeraga tutvuma. "See, et Buster tagasi on, on imeline - ma ei suuda siiani uskuda, et ma sain oma parima sõbra tagasi."