Telesaates "Hommik Anuga" rääkis Karavani solist Karl Madis, et kaks nädalat järjest koos laeval töötamine tekitas paratamatult pingeid. "Elu näitas, et selline 2 nädalat koos olla, pärast seda tekkis tüli. Ja kui pidi veel 2 nädalat olema, siis vahepeal rahunes."

Kuigi otsest põhjust ei ole, siis kindlasti "krussis närve" võib tüliõunana välja tuua. "Mõnel olid ju juba lapsed ja ei saanud enam nii vabalt mööda maailma hulkuda."

Madis kinnitab, et ansambel Karavani lagunemist võib pidada neljaaastaseks protsessiks. Võrreldes praegusega oli siis muusikute elustiil tunduvalt metsikumaks, kuid see ei ole laiali minekute põhjus. "Pigem see hoiab just koos. Istud õhtul maha, räägid sellest kontserdist või esinemisest. Vahest ongi vaja lihtsalt võtta nina täis ja öelda ausalt, kuidas asjad on, et mida peaks muutma. Siis on seda solvumist hoopis vähem. Vahest on vaja aur välja lasta."

Olenemata sellest, ei piisanud Karavani pingete lahendamisel vaid pitsi tõstmisest. "See oli tegelikult kahe mehe omavaheline tüli. Mina olin väga õnnetu selle peale, kui Meelis pidi minema, aga ma ei saanud ka midagi teha."

"Nad ei saanud oma basstrummi ja bassi kuidagi kokku aetud," selgitas Madis muigega endiste liikmete Jaan Karbi ja Meelis Punderi tüli tagamaid.

Nagu ka varasemalt, ei tule ansambli algne koosseis ka seekord koos lavale, et ühiselt sünnipäeva tähistada. "Ma olen kutsunud ka 25. sünnipäevaks ja 30ndaks, aga ei ole tuldud. Kui üks ei tule, siis ei tule teised ka, ma ole nii aru saanud." Ka jõuludel ja sünnipäevadel teineteist meeles ei peeta. "See ei tähenda, et kui me kuskil linna peal kokku saame, et me tere kättpidi ei annaks ja küsiks, kuidas läheb."

Koos musitseerimine on siiski jätkuvalt välistatud. "Nad viimane kord ütlesid ausalt, et nad on vormist ära ja ei tahaks teha halvemal tasemel, kui enne oli."