Vini Vici koondab enda alla DJ-d ja produtsendid Aviram Saharai ja Atan Kadoshi. Iisraelist pärit muusikud on olnud muusikamaailmas aktiivsed pea kaks aastakümmet ­– tegelenud sooloprojektidega, teinud omavahel koostööd ja olnud ka trance-kollektiivi Sesto Sento liikmed. 2013. aastal otsustasid muusikud alustada kõrvalprojektiga, et minna tagasi vanakooli helipildi juurde, mida futuristlike ideedega vürtsitada. Sedasi sündiski kuus aastat tagasi Vini Vici.

Muusikuid märkasid nii kohalik plaadifirma kui ka artistidega tegelev agentuur, kes mõlemad Vini Vici enda tiiva alla võtsid ja nende karjäärile hoogu andsid. Alustanud Soundcloudist, andis Vini Vici 2013. aasta novembris välja kahepoolse debüütsingli „Divine Mode“ ja „Trust In a Trance“. Lood tõid neile uskumatult palju tähelepanu ning peatselt esineti juba kõikjal üle maailma.

Vini Vici debüütalbum „Future Classics“ (2015) maandus edetabelites esikohtadele ja jäi kõrvu ka Armin van Buurenile, kes ühele albumil olnud lugudest oma versiooni tegi. Lisaks Buureni toetusele andis kollektiivile hoogu juurde nende remiks prantsuse psy-trance kollektiivi Hilight Tribe loole „Free Tibet,“ mida on tänaseks ainuüksi YouTube’is üle 60 000 000 korra vaadatud.

Psy-trance muusikastiili kuningas Vini Vici on kuue aasta jooksul üles astunud suurimatel elektroonilise muusika festivalidel üle maailma. Nende looming on kostunud mitmete suurnimede esituses ja nad on teinud koostööd teiste seas Armin Van Buureni, Steve Aoki ning Dimitry Vegas & Like Mike’iga.

Vini Vici esineb Tallinnas, Kultuurikatlas laupäeval, 21. septembril. Piletid alates hinnaga 19€ tulevad Ticketeri piletikeskkonda müüki kolmapäeval, 10. juulil kell 10. Lisainfo leiab Facebookist.