Sulgemise esimesel päeval juba ei raisatud aega - kohal on valge helikopter ning juba varem piltidelt nähtud sinise BMWga kihutab Pattinson kanalis. Teatud stseenides on tal ka dublant, kellega ühtmoodi riides ollakse. Ka John David Washington askeldab tuletõrjeautode vahel pritsumeheks riietatult ringi, kõiki nende tegevusi jälgimas Christopher Nolan ning taustajõud.

Fotograaf kirjeldab, et ootamatult nägi ta kanali ääres jalutades Pattinsoni autost väljumas ja lähemale minnes sattus ümber maja nurga astudes kogemata ka lausa võtete peastaapi, kus veidi aega kohmetult tegijatega tõtt vaatas, ent lahkus. Eemaldudes märkas ta taas BMWd, kus tuli välja nii Pattinson kui dublant.

Lasnamäele suunduv Laagna tee suunavöönd on filmivõteteks suletud vahemikes 10.-14. ja 17.-21. juulini.

Kesklinna sõidusuunal saab tööpäevadel hommikuti kuni kella 10-ni kesklinna. Kella 10–15.30 on Laagna tee suletud.

Kesklinna sõidusuund muudetakse Lasnamäele suunduvaks sõidusuunaks ning avatakse linnast väljumiseks 10.-12. ja 17. kuni 19. juulil kell 15.30.

Nädalavahetustel ehk 13.-14.juulil ja 20.-21.juulil on liiklus Laagna teel suletud.

Laagna teed ületavad sillad on avatud, välja arvatud õhusõidukite madallendude ajal kuni viieks minutiks.

Laagna tee sulgemine filmivõteteks puudutab ka suurt hulka bussiliine, millest enamik suunatakse Laagna tee asemel ajutiselt sõitma Punase tänava kaudu. Teekonna ja sõiduplaani muudatused puudutavad bussiliine number 7, 13, 31, 49, 51, 53, 54, 56, 58, 67 ja 68.