Raag selgitas "Ringvaates", et keskmise Hollywoodi filmi eelarve on 70-80 miljonit eurot.

Veebilehe Screenrant andmetel on Nolani filmi eelarve üüratud 200-225 miljonit USA dollarit. Sellega saab "Tenetist" Nolani teine kõige kallim film, mida ületab vaid 2012. aastal valminud "Pimeduse rüütli taastulek". Peaaegu 3 tundi kestnud ja samuti Nolani valmistatud filmile "Tähtedevaheline" kulus vaid 165 miljoni dollariga.

Erakordne film ei oleks see siiski vaid Nolanile, selgub veebilehelt Highsnobiety. Hollywoodi kõige menukamate filmide eelarved ei jää "Tenetist" palju ette. Senini iga päev uusi fänne saava "Titanicu" valmistamine läks maksma samuti 200 miljonit dollarit. Laineid löönud "King Kongi" eelarve mahtus samuti 207 miljoni dollari sisse. Sarnase eelarvega valmisid veel "Avatar", "007 Spectre", "Kääbik: Viie väe lahing" ja "Harry Potter ja segavereline prints" ning paljud teised populaarsed filmid.

Raag tõdes "Ringvaates", et märgatavalt raha kulub nii näitlejatele, võtetele kui ka hilisemale produktsioonile. Näiteks tõi ta välja, et Nolan on vanakooli režissöör, kes soovib, et trikid ja eriefektid sünniksid kohapeal. Samas ei pruugi kõik, mida võtteplatsil tehakse ka filmi jõuda. "Heli, mis seal üles võetakse, ma olen päris kindel, et hiljem postproduktsioonil tehakse see veel ja veel üle," selgitas ta.