Domingo kuulus kiriku liikmete hulga 22 aastat, mille jooksul nägi nii mõnagi veidrat ja uskumatut, mida nüüd maailmaga jagada soovib, vahendab Fox News.

Domingo väidab, et näitleja John Travolta proovis kiriku abiga oma 2009. aastal surnud poega Jett Travoltat uuesti ellu äratada. Väidetavalt oli kõik toimunud kiirabiautos, kus meeleheitel isa krampides kannatanud poega päästa soovis.

"Saientoloogid usuvad, et hing Thetan, ei lähe kehasse enne kui alles peale sündi. Kui sa kaotad lapse enne surma, siis see on lihtsalt tühi kest ja ei midagi, mille pärast muretseda. Sama on surmaga. Nad usuvad, et kui su keha on kasutu, siis Thetan lihtsalt lahkub, valib uue keha ja jätkab endisest kohast," selgitas Domingo.

"Travolta kasutas kiirabiautos ellu äratamise meetodit. Seal kästakse Thetanil kehasse naasta, mis peaks inimese uuesti ellu äratama."

Nüüd on endine usklik veendunud, et Travolta ja ta abikaasa Preston peavad oma kolmandat last Jetti Thetaniks. Nimelt jäi Preston vaid mõned kuud peale Jetti surma rasedaks ning pere kolmas laps sündis vaid poolteist aastat hiljem. "Nad usuvad, et Jetti Thetan on Benis."

Will Smithi abikaasa Jada Pinkett Smith toimib kirikule väidetavalt värbajana, kes oma fookuse just kuulsustele keeranud on.

Üks kõige kuulsamaid saientolooge, Tom Cruise, olla lasknud kirikus oma adopteeritud lastele ajupesu teha, et nad oma ema Nicole Kidmani ei salliks.