"Ma elan Raadikul ja käin aadressil Linnamäe 91 trennis. Hommikul läksin trenni, aga kui tahtsin üle Ümera keskuse lähistel asuva silla koju tagasi minna, siis mind ei lubatud," kurdab Vladimir.

"No ja mis, kas ma pean nüüd iga kord jooksma piki kanalit ja mõtlema, et kuidas ma koju saan? Ja kuidas ma järgmisel päeval koju saan? Kuidas, kas siis terve päeva terves kanalis käivad võtted? Võiks ju lasta vahepeal kohalikud inimesed elukohtadesse? Korralagedus ja inimeste kottimine!" on mees vihane.

Hea lugeja, anna kommentaarides teada, kas Nolani võtted on ka sinu igapäevaelu seganud?

Tallinna transpordiamet soovitab autojuhtidel eelistada ümbersõiduks eelkõige Peterburi teed. Haabersti, Mustamäe ja Nõmme suunas liikujad võiksid kasutada ka Smuuli teed ja Suur-Sõjamäe tänavat. Üks võimalus Laagna teed vältida on ka Narva maantee, ühistransport aga suunatakse põhiosas Punasele tänavale.

Lasnamäele suunduv Laagna tee suunavöönd on suletud vahemikes 10.-14. ja 17.-21. juulini.

Kesklinna sõidusuunal saab tööpäevadel hommikuti kuni kella 10-ni kesklinna. Kella 10–15.30 on Laagna tee suletud.

Kesklinna sõidusuund muudetakse Lasnamäele suunduvaks sõidusuunaks ning avatakse linnast väljumiseks 10.-12. ja 17. kuni 19. juulil kell 15.30.

Nädalavahetustel ehk 13.-14.juulil ja 20.-21.juulil on liiklus Laagna teel suletud.

Laagna teed ületavad sillad on avatud, välja arvatud õhusõidukite madallendude ajal kuni viieks minutiks.

Laagna tee sulgemine filmivõteteks puudutab ka suurt hulka bussiliine, millest enamik suunatakse Laagna tee asemel ajutiselt sõitma Punase tänava kaudu. Teekonna ja sõiduplaani muudatused puudutavad bussiliine number 7, 13, 31, 49, 51, 53, 54, 56, 58, 67 ja 68.