18. juulil algab San Diegos meelelahutusmess Comic-Con ning suurt osa mängib seal ka Marvel, mis kinnitab sealsele rahvale ära järgmised Marveli Kinouniversumi filmid ning avaldab ka uute filmide peaosalised.

Variety kirjutab, et nendeni jõudnud info kohaselt võivad Marveli paneeli lavale tulla ka Angelina Jolie ("Maleficent: Mistress of Evil"), Kumail Nanjiani ("Stuber"), Richard Madden ("Troonide mäng", "The Bodyguard" ja Millie Bobby Brown ("Stranger Things", "Godzilla II: Koletiste kuningas") ehk Marveli järgmise suurema filmi "The Eternals" staarid.

Ühtegi näitlejat pole "The Eternals" jaoks veel kinnitatud, aga jutud Angelina Jolie, Millie Bobby Browni ja Keanu Reevesi kohta on juba liikvel. Kõik selgub juba järgmisel nädalal algava Comic-Coni jooksul.

Kumail Nanjiani ütles Variety intervjuus, et ei saa midagi kommenteerida. Millie Bobby Brown andis oma Instagrami vahendusel teada, et tema ei tea ka midagi.

Jack Kirby loodud koomiksiseerial põhinev "The Eternals" peaks olema Marveli jaoks järgmine "Tasujate" stiilis suurfilm. Filmi režissöör on Chloe Zhao. "The Eternals" viib Marveli filmid jäädavalt kosmosesse, sest loo peategelased on peaaegu surematud kosmilised olendid. Võtetega alustatakse septembris ning plaanipärane lõpp peaks saabuma jaanuaris. Selle põhjal võib eeldada, et filmi näeme isegi juba 2020. aastal.