Kui oled Elisa kasutaja


1. "Kui Beale’i tänav suudaks rääkida“

Videolaenutusse on jõudnud uus film nimega "Kui Beale’i tänav suudaks rääkida“. Film kandideeris sel aastal kolmele Oscarile, millest üks (parim naiskõrvalosatäitja) ka võideti. Eesti kinopublik filmiga tuttav ei ole, kuid seda enam tuleks nüüd kasutada võimalust ja vaadata film ära Elisa videolaenutusest! See ajatu armastuslugu ühe paari uskumatult tugevast sidemest leiab aset 1970ndate Harlemis. Filmi peategelaseks on imeilus ning äsja abiellunud noor naine Tish. Naine peab ajaga võidu joostes tõestama, et tema abikaasa Alonzo pole süüdi kuriteos, milles teda süüdistatakse. Ajakriitilisemaks teeb asja ka see, et ilmavalgust on peagi nägemas nende ühine laps.

2. "Palju õnne surmapäevaks"

Samuti on meil midagi uut ja põnevat pakkuda õudusfilmide austajatele – videolaenutusse on jõudnud teine osa õudusfilmist "Palju õnne surmapäevaks”. Teises osas viib põnevik vaatajad tagasi tudengineiu Tree painajalikku ajaspiraali, kuid seekord hoopis uut moodi. Lugu leiab aset kaks aastat pärast eelmise filmi sündmusi. Tree siseneb ajaspiraali, et selgitada välja, millest ajafenomen tekkis. Paralleelreaalsuste vahel hüpates eskaleeruvad sündmused peadpööritaval kiirusel. Loomulikult on kõikidel huvilistel võimalus meie videolaenutusest ära vaadata ka filmi 1. osa.

3. "Armastuse lõuahaak"

Filmimaailma soovituseks on romantiline-seikluslik komöödia "Armastuse lõuahaak”, kus peaosades on Pierce Brosnan ning Oscari-laureaat Emma Thompson. Filmis mängivad nad eksabikaasasid, kelle vaheline pidev aasimine laseb aimata, et kogu kirg nende kahe vahel polegi täielikult kadunud. Sama ei saa aga öelda nende pensionivara kohta, mis haihtub pärast seda, kui Richardi investeerimisfirma temalt välja petetakse. Kui lahutatud kaasad kuulevad 10 miljonit dollarit maksnud teemantsõrmusest, mille petuskeemi autoriks olnud jultunud prantslasest finantsist oma kihlatule just ostnud on, otsustavad nad vastumeelselt jätta oma erimeelsused tagaplaanile ja asuvad hauduma plaani end pulma sokutada, et sõrmus ära varastada. Röövi korraldamisel tulevad paarile appi nende endised naabrid, kes loodavad nende suhete taastumisele. Nelik moodustab selles päikeseküllase Prantsuse Riviera taustal aset leidvas klassikalises seikluskomöödias ebahariliku seaduserikkujate seltskonna.


Kui oled TVPlay Premium kasutaja

On aasta 2154. Inimkond on jagunenud kaheks - rikasteks, kes elavad täisväärtuslikku elu Elysiumi-nimelises kosmosejaamas, ja vaesteks, kes asustavad ülerahvastatud ning laastatud Maad. Maa elanikud üritavad meeleheitlikult pääseda kuritegevuse ja vaesuse küüsist ning vajavad hädasti ainult Elysiumis leiduvat arstiabi. Seal üleval leidub aga neid, kes ei peatu millegi ees, et lasta käiku immigratsioonivastased seadused ja kaitsta oma luksuslikku elustiili. Ainus, kes suudab kahe maailma vahelist ebavõrdsust kallutada, on Max (Matt Damon) - tavaline mees, kes peab tingimata Elysiumisse jõudma. Kuna Maxi elu ripub juuksekarva otsas, võtab ta vastu ohtliku ülesande, mis sunnib teda vastu astuma Elysiumi kaitseminister Delacourtile (Jodie Foster) ja tema erivägedele.

Osatäitjad: Matt Damon, Jodie Foster, Sharlto Copley, Alice Braga, Diego Luna, William Fichtner

Režissöör: Neill Blomkamp


Kui oled Telia kasutaja


1. "Teerajaja“ ("El Pionero“)

Uue dokumentaalseriaali 1. episood on kättesaadav Telia HBO keskkonnas ning uued osad lisanduvad iganädalaselt.

2. "Tõde ja õigus“ – eksklusiivselt ainult Telias!

3. "Logani õnn“ ("Logan Lucky“) – Telia klientidele Filmiriiulis tasuta

4. "Külm tagaajamine“ ("Cold Pursuit“)

5. "Kuidas taltsutada lohet 3“


Kui oled Netflixi kasutaja


1. "Point Blank"

2. "Stranger Things"

3. "Aziz Ansari: Right Now"

4. "Love, Death & Robots"

5. "Rolling Thunder Revue: A Bob Dylan Story By Martin Scorsese"


Kui oled Amazon Prime Video kasutaja


1. "The Man In the High Castle"

2. "Lakeview Terrace"

3. "The Negotiator"

4. "The Hunt for Red October"

5. "Too Old to Die Young"