Kui oled Elisa kasutaja


1. "Kui Beale’i tänav suudaks rääkida“

Videolaenutusse on jõudnud uus film nimega "Kui Beale’i tänav suudaks rääkida“. Film kandideeris sel aastal kolmele Oscarile, millest üks (parim naiskõrvalosatäitja) ka võideti. Eesti kinopublik filmiga tuttav ei ole, kuid seda enam tuleks nüüd kasutada võimalust ja vaadata film ära Elisa videolaenutusest! See ajatu armastuslugu ühe paari uskumatult tugevast sidemest leiab aset 1970ndate Harlemis. Filmi peategelaseks on imeilus ning äsja abiellunud noor naine Tish. Naine peab ajaga võidu joostes tõestama, et tema abikaasa Alonzo pole süüdi kuriteos, milles teda süüdistatakse. Ajakriitilisemaks teeb asja ka see, et ilmavalgust on peagi nägemas nende ühine laps.

2. "Palju õnne surmapäevaks 2"

Samuti on meil midagi uut ja põnevat pakkuda õudusfilmide austajatele – videolaenutusse on jõudnud teine osa õudusfilmist "Palju õnne surmapäevaks”. Teises osas viib põnevik vaatajad tagasi tudengineiu Tree painajalikku ajaspiraali, kuid seekord hoopis uut moodi. Lugu leiab aset kaks aastat pärast eelmise filmi sündmusi. Tree siseneb ajaspiraali, et selgitada välja, millest ajafenomen tekkis. Paralleelreaalsuste vahel hüpates eskaleeruvad sündmused peadpööritaval kiirusel. Loomulikult on kõikidel huvilistel võimalus meie videolaenutusest ära vaadata ka filmi esimene osa.

3. "Armastuse lõuahaak"

Filmimaailma soovituseks on romantiline-seikluslik komöödia "Armastuse lõuahaak”, kus peaosades on Pierce Brosnan ning Oscari-laureaat Emma Thompson. Filmis mängivad nad eksabikaasasid, kelle vaheline pidev aasimine laseb aimata, et kogu kirg nende kahe vahel polegi täielikult kadunud. Sama ei saa aga öelda nende pensionivara kohta, mis haihtub pärast seda, kui Richardi investeerimisfirma temalt välja petetakse. Kui lahutatud kaasad kuulevad 10 miljonit dollarit maksnud teemantsõrmusest, mille petuskeemi autoriks olnud jultunud prantslasest finantsist oma kihlatule just ostnud on, otsustavad nad vastumeelselt jätta oma erimeelsused tagaplaanile ja asuvad hauduma plaani end pulma sokutada, et sõrmus ära varastada. Röövi korraldamisel tulevad paarile appi nende endised naabrid, kes loodavad nende suhete taastumisele. Nelik moodustab selles päikeseküllase Prantsuse Riviera taustal aset leidvas klassikalises seikluskomöödias ebahariliku seaduserikkujate seltskonna.

Kui oled TVPlay Premium kasutaja

Jaht, mis lõpetab kõik teised jahid, tuleb maailmaruumi kaugeimatest soppidest otse meie tagaõuele keset unist äärelinna, mille elanikud pahaaimamatult oma igapäevaseid asjatoimetusi ajavad. Nende inimeste elud lööb sassi mees nimega Shane Black, kes lisab uue, plahvatusliku peatüki kuulsasse "Kiskja" saagasse. Universumi kõige ohtlikumad kütid on tagasi tugevamatena, nutikamatena ja surmavamatena kui eales varem, olles end geneetiliselt täiustanud teiste liikide DNA-ga. Kui väike poiss algatab kogemata kombel sündmusteahela, mis need armutud tapamasinad taas meie planeedile toob, peavad päeva ja ühes sellega ka terve inimkonna päästma kamp palgasõdureid ning üks elus pettunud looduslooõpetaja.

Osatäitjad: Boyd Holbrook, Keegan-Michael Key, Olivia Munn, Sterling K. Brown, Thomas Jane, Alfie Allen

Režissöör: Shane Black

Kui oled Telia kasutaja


1. "Maa pealt Kuu peale“ ("From the Earth to the Moon“)

12-osaline seriaal on kättesaadav Telia HBO keskkonnas.

2. 17. juulil toimub Telia TV erikanalis otseülekanne Ivo linna 70. juubeli kontserdilt, pay-per-view lahendusena.

Täpsemalt on võimalik lugeda meie kodulehelt.

3. "Teine võimalus“ ("Second Act“)

4. "Macbeth" - Telia klientidele Filmiriiulis tasuta

5. "Paddingtoni seiklused 2“

Kui oled Netflixi kasutaja

1. "Roman J. Israel, Esq."

2. "Van Helsing"

3. "Peaky Blinders"

4. "Stranger Things 3"

5. "Designated Survivor: 60 Days"

Kui oled Amazon Prime Video kasutaja

1. "Prime Day Concert 2019"

2. "Tom Clancy's Jack Ryan"

3. "Seinfeld"

4. "The Office"

5. "The Legend of Korra"