Kui veidi enna kella kuute oli laulukaare alusest täidetud üle poole, siis kella poole seitsme ajal oli kaarealune juba täis. Lasnamäe poolt vooris mäest alla pidevalt uusi inimesi. Tasuta kontsert oli äärmiselt menukas, kohal on nii noored kui ka vanad. Eesti tippartiste saatis noorte sümfooniaorkester.

Uku Suviste ja Koit Toome esitasid duetina tuntud vene filmihitti, see pälvis publikult sooja aplausi.

Uku Suviste vihjas lavalt, et rahva seas võis viibida ka Nolani tiim. Ta pani inimestele südamele, et nood hästi käituksid. "Teneti" filmitiimile pühendas ta Jaak Joala poolt kuulsaks laulud pala "Davai poigrajem v ljubov" hittfilmist "Teisikud".

Publikule pakuti ka tõeliselt haruldas vaatepilti, kui Koit Toome, Ott Lepland ja Uku Suviste esitasid Bryan Adamsi, Rod Stewarti ja Stingi poolt kuulsaks lauldud hitti "All For Love".

Järgnevana võtsid kolm noort tenorit ette tuntud hiti "Musketäride laul", seda loomulikult vene keeles. "Parapa-rapa radujems," laulab rahvas kaasa. Laulu teises pooles liitus ka Liisi Koikson. Kõlas maru aplaus, publik on kontserdiga rahul.

Filmimuusika hitte esitasid Uku Suviste, Koit Toome, Ott Lepland, Liisi Koikson. Esitatati laule sellistest populaarsetest filmidest kui
"Kolm musketäri", "Kariibi mere piraadid", "Robin Hood", "Don Juan Tallinnas" ja paljudest teistestki tuntud linateostest.

Režissöör Christopher Nolani filmi "Tenet" võtted toimuvad Laagna teel 10. juulist kuni 21. juulini. Samal ajal pakub Tallinna linn koostöös Funfair Films Limited ja Osaühinguga Allfilm kohalikele elanikele "Lasnamäe filmisuve" programmi, mille üks osa on ka "Filmimuusika Suurkontsert" lauluväljakul.