45-aastane kolme lapse isa kirjutas oma loo Stellar ajakirjale, ise ta ütleb, et see on kõige kummalisem asi, mida ta kunagi kirja pannud on. Ta alustab kirja öeldes, et tema noorim poeg hakkas esimest korda kuulsast printsessist rääkima kui ta oli vaid kahe-aastane. Ta näitas näpuga Diana pildi suunas ja ütles: "Vaata, see on mina kui ma printsess olin."

Hoolimata sellest, et lapsele ei oldud kuninglikust perest midagi õpetatud tegi väike Billy kummalisi kommentaare ja rääkis oma perele isegi sellest, kuidas tal on vend nimega John. Printsess Diana vend John suri enne naise sündi. Ta on ka oma "kahte poega" maininud, ehk siis Williamit ja Harryt.

"Ta hakkas mainima oma kahte poissi," meenutab David. "Kui me küsisime, mis poisid, siis meie toona kolme-aastane poeg vastas, et jutt käib tema poegadest. Kummaline... aga mis seal ikka."

Billy hakkas ka väga detailselt kirjeldama Balmorali, kuninganna lemmikut asupaika. Ta kirjeldas ülima täpsusega, milline see paik välja nägi ilma, et oleks sellest kordagi pilti näinud.

Poisi viimased lood on aga eriti šokeerivad - nimelt on Billy hakanud Diana surma asjaolusid arutama. David räägib, et Lisa näitas lapsele Diana fotot, mille peale lausus Billy: "Siin olen mina printsess. Siis tulid ühel päeval aga sireenid ja ma ei olnud enam printsess."