2017. aasta kevadel Narva Issanda Ülestõusmise Peakirikus sõlmitud liidu lahutust hakatakse arutama Viru Maakohtus septembri alguses. Hagi on sisse andnud Martin, mis annab alust arvata, et tema nõuab Siretilt lahutust. Asjaosalised jäid Kroonika jaoks tabamatuks.

Mais tuli avalikuse ette, et sel kevadel jooksis karile ka bikiinimissi Jekaterina abielu Anton Vassiljeviga ning paari koju kolis viimase asemel sisse hoopis Martin. "Meie kaks last jäävad elama emaga. Mina seal majas enam ei ela. Kolisin välja, sest Martin kolis sisse," ütles Anton Kroonikale.

Jekaterina Vassiljeva ja Anton Vassiljev.

Küsimusele, kuidas ta Jekaterina ja Martini suhtest teada sai, vastas mees: "Jekaterina ise tunnistas mulle üles. Ma panin ta fakti ette, istusime maha ja käskisin tal kõik ausalt ära rääkida. See juhtus 6. või 7. märtsil. Ta kinnitas kõike. Muidugi on stressirohke, aga mis parata. Parem nii kui elada vales ja teadmatuses."

Sireti ja Martini suhte keerdkäigud

2015. aasta detsembris jõudis avalikkuseni, et Konju kitsefarmi omanik, Riigikogu liige Martin Repinski ja Riigikogu liige Siret Kotka on teineteist leidnud ja kokku kolinud.

2016. aasta jaanuaris toimunud Kes­k­era­konna fraktsiooni väljasõiduseminaril puhkes tõeline kirgede torm – Martin virutas korraliku tou oma erakonnakaaslasele Dmitri Dmitrijevile, sest too üritas tungida Sireti tuppa, kehakatteks vaid saunarätik. Dmitri istus seepeale autorooli, lahkus seminari toimumiskohast ja sõitis teelt välja. Politsei tuvastas mehel kriminaalse joobe.Pärast seda intsidenti tegid Siret ja Martin oma suhte avalikuks ning ei läinud kaua aega, kui nad juba kihlusid ja valmistusid pulmadeks.

2017. aasta suvel toimuma pidanud pulmad peeti aprilli lõpus, sest Siret oli jäänud lapseootele ega oleks suvel enam kaunisse pruutkleiti mahtunud. Uhke pulmapidu, kust võttis osa Keskera­konna ladvik eesotsas peaminister Jüri Ratasega, peeti Mäetaguse mõisas. Sireti ja Martini poeg Morgan sündis sama aasta 9. oktoobril.