1. Camilla esimesest abieluaastast kuningikus peres: see oli kohutav aeg, mida ei sooviks isegi vaenlasele!

"See oli kohutav aeg! Ma ei sooviks seda isegi oma vaenlasele!" sõnas Camilla aastaid tagasi. Õnneks aitasid raskeid aegu üle elada Camilla lapsed, kes teda igapäevaselt külastasid ja vannitoaaknast binokli abil emale naljaviluks paparatsosid üles loendasid.

Vahel oli olnud lausa päevi, mil tal oli raske voodist tõusta, kuid ainsalt võimaluseks raskustest läbi minna, on Camilla sõnul lihtsalt eluga edasi minemine.

"Niipea kui jääd seisma, vajud kokku nagu õhupall. Sellisel ajal saab elada vaid adrenaliini pealt. Kui oled positiivne inimene, lähevad asjad samuti paremini. Inimesed on ju "klaas-pooltühi" või "klaas-pooltäis" tüüpi. Mina olen alati lootusrikas. Tuleb lihtsalt vastu pidada! Tuleb olla õige inglane!" sõnas ta.

2. Dianat kurvastanud mansetinööbid

Printsess Diana on kirjeldanud, kuidas nende mesinädalate ajal tuli prints Charles hommikul sööma ja tal olid särgil Camilla kingitud mansetinööbid. See seik tekitas niigi armuvalus piinlevale Dianale veelgi suuremaid kahtlusi, et tema värske abikaasa pole sugugi vaid temale pühendunud.

Kuid mis reetis, et tegemist oli just Camilla poolt kingitud mansetinööpidega? Nimelt ilutsesid nendel graveeritud tähed GF, mille tähendust teadsid vaid Camilla ja Charles. Selle looga tuli printsess Diana lagedale Andrew Mortoniga koostöös tehtud raamatus ja toona algasid kohe suured spekulatsioonid, mida võiks tähtede kombinatsioon GF tähendada? Kõige rohkem pakuti, et see tähendab Camilla hüüdnime Girl Friday (Tüdruk-Reede), sest Charlesil õnnestus Camillat näha pigem nädalavahetustel peetud jahtidel. Paraku ilmneb, et Girl Friday on vale vastus.

People avaldab, et salapäraste tähtede GF taga on peidus sootuks teine lugu. Nimelt oli prints Charlesi lemmikuim raadioshow "The Goon Show", mis algas BBC`s aastal 1951 ja kestis üle kahekümne aasta. Peter Sellersi loodud "The Goon Show`s" oli teiste seas kaks tegelast Fred ja Gladys. Viimane oli tuntud sellepoolest, et ütles alati oma abikaasale Fredile: "Jah, kallis".

3. Saatuslik telefonivestlus ja tampooninali

1989.aasta 17.detsembri hilisõhtul lindistati telefonikõne prints Charlesi ja tema armukese Camilla vahel. Mõlemad oli tol ajal veel abielus. Seksijutt, mis toimus 38aastase Camilla ja prints Charlesi (41) vahel, lõi kogu maailma pahviks. Lindid avaldati kolm aastat hiljem Austraalia nädalakirjas New Idea. Camilla andis mõista, et ihaldab Charlesi 24 tundi ööpäevas ja 7 päeva nädalas. Tulevase kuninga telefonikõne, mille kõik kuninglikud parema meelega oma mälust kustutaks, oli järgmine:

CAMILLA: "Sul tuleb see õige tee otsimine nii hästi välja."

CHARLES: "Oh peatu! Ma tahan tunda oma teekonda mööda sind, tervenisti üle sinu ja ülevalt alla ning seest ja väljast..."

CAMILLA: "Oih..."

CHARLES: "... iseäranis seest ja väljast."

CAMILLA: "Oh, see on täpselt see, mida ma praegu vajan... Ma ei suuda taluda pühapäeva ilma sinuta."

CHARLES: "Oo, jumal..."

CAMILLA: "...Ma ei suuda alustada nädalat ilma sinuta."

CHARLES: "Aga mina? Häda on selles, et ma vajan sind mitu korda nädalas."

CAMILLA: "Mmm. Mina ka. Ma vajan sind terve nädala, kogu aeg... Oo, kallis, Oeh... Ma lihtsalt tahan sind kohe praegu."

CHARLES: "Tahad või?"

CAMILLA: "Meeletult, meeletult, meeletult."

Pärast pikka vestlust, mis meenutab juba telefoniseksi, leiab prints Charles, et tema alalist kohalolekut on võimalik saavutada vaid "naise püksis elades... Oh, jumal hoia, Tampax!" - karjatab prints. Charles lisab kõnes, et ta kujutab elavalt ette, kuidas ta tampoonina tualetti visatakse...

4. Tagumikuga vastu lapse nägu

Kuningakojas tekitas see pilt palju elevust - Briti prints Charlesi skandaalne abikaasa Camilla oli nii ametis 3aastaselt Jerrodilt musi saamisega, et andis kogemata tema selja taga seisvale poisile tagumikuga hoobi.

Intsident leidis aset 2009. aastal Londonis Freeman Family Centre`i mänguväljakul. Poiss sai haiget ja nagu fotol näha, puhkes nutma.

5. Tuuleiil tõstis seeliku

Püha Maarja Magdaleena kirikule lähenedes tabas hertsoginnat 2015. aastal rõivaäpardus, kui tugev tuul tahtis naise kleidisaba üle pea puhuda. Õnneks suutis naine oma väärikuse päästa käekoti abil, mida ta tuule blokeerimiseks kasutas.

Tuulega maadlev Camilla tõi silme ette Marilyn Monroe ikoonilise hetke, kui näiteljatari kleit tõusis lendu aastal 1954 toimunud filmi "The Sevene Year Itch" võtetel.

6.Camilla väidetav alkoholilembus

Camilla alkohlilembusest hakati uuesti rääkima 2015.aasta aasta jõulude ajal, kui naine puudus jõululaupäeval Sandringhamis peetud jumalateenistuselt, kus kõik teised kuningliku perekonna liikmed olid kenasti kohal. Paraku jalutas prints Charles kirikusse üksi. Üks kuningaperele lähedal seisev inimene teadis toona lahkelt rääkida, et Camilla oli pühade puhul sõpradega napsi võtnud ja lõpuks oli hertsoginna nii purjus, et pidi avalikest üritustest eemale jääma. Nii Kuninganna Elizabeth II kui ka kuningapere jaoks on jumalateenistustel osalemine alati oluline ja seepärast pandi Camilla puudumist teravalt tähele, vahendab CelebDirtyLaundry.

Kuid see polnud ainus kord, kui Camilla kuningliku perekonna üritustelt alkoholi liigse tarbimise tõttu eemale jääb. Mõned aastad varem kirjutati, et Kate ja William pole Camillat ja prints Charlesi enam oma lastega seotud üritustele kutsunud. Vanaisa Charles on tõepoolest tunnistanud, et näeb lapselapsi haruharva. Põhjus olla selles, et kui printsess Charlotte ristiti, varastas hilisemal peol show hoopis purjus Camilla, kes oli liiga palju džinni alla kummutanud. Lapse ristsed rikkus lisaks purjutamisele tõik, et Camilla süüdistas külalisi selles, et teda soovitakse kuninglikust perekonnast välja tõrjuda.

7. Joviaalses tujus Camilla vend kukkus ennast peol surnuks

Prints Charles'i abikaasa Cornwalli hertsoginna Camilla 62-aastane vend Mark Shand suri libastumise ja kukkumise tagajärjel 2014. aastal New Yorgis peetud heategevusgala järelpidustustel glamuurses Diamond Horseshoe nimelises ööklubis, mis asus Times Square'i lähistel.

Shand oli pealtnägijate sõnul pärast heategevusürituse lõppu väga lõbusas tujus, siirdudes seejärel prestiižsesse meelelahutusasutusse pidu jätkama. Seal olevat ta korraks peoruumidest väljunud, et õues suitsu teha, kaotas aga tasakaalu ning kukkus rängalt, lüües pea vastu tänavasillutist. Mees viidi haiglasse, kus ta peatselt saadud vigastustesse suri.

8. Britid vihastasid, kui Camilla kandis Diana ehteid

Prints Harry postitas 2012. aastal oma FB kontole pildi, kus Camilla poseeris prossiga, mida kandis ka tema ema. Inimesed läksid Facebookis seepeale endast välja ja küsisid: kas talle prints Charlesist ei piisa?

Häälekalt avaldati arvamust, et Camilla ei tohiks ega peaks kandma ehteid, mis on varem printsess Dianat kaunistanud. Tegelikkuses kuulub see kuninganna Elizabeth II juveelide kollektsiooni, kuid rahvas polnud ikka rahul - kas Camilla pidi just selle ehte valima?

9. Britid ei taha Camillat enda kuningannaks

The Daily Mail kirjutas mõned aastad tagasi, et viimaste uuringute järgi leiab vaid 43% brittidest, et Charles troonile peaks saama.

40% küsitletuist leidis, et Charles peaks end tagandama ning laskma troonile oma vanema poja Williami ja tema kõrvale kuningannaks abikaasa Kate'i.

Lausa 55% britte olid kindlameelselt vastu Camilla kuningannaks saamisele, poolt 32% ja küsimuse suhtes nõutud 13%. 2005. aastal olid Camilla vastu meelestatud lausa 73% brittidest.

10. Kas tõesti käisid palees kokaiinipeod?

Tuntud Briti koomik Stephen Fry paljastas aastaid tagasi oma autobiograafilises teoses, et oli pika aja jooksul Buckinghami palees kõvasti kokaiini ninna tõmmanud. Ning otseloomulikult ka paljudes teistes kohtades, kuid üüratult suure pleki jättis säärane ülestunnistus justnimelt kuningakoja elanikele eesotsas prints Charles'i abikaasa Camilla Parker Bowles'iga.

"Narkopolitsei eksperdid leidsid kõnealuse pulbri jääke nii palee eluruumidest, tallidest kui külastajatele mõeldud ruumidest," lekitas 2015. aastal väljaanne Globe. Ajakiri väitis, et kuigi Fry enam palees pidu ei pannud, tarvitab keegi sealsetest elanikest endiselt narkootikume. Ja kuna koomik on nii Charles'i kui Camilla hea sõber, aga prints on äärmiselt narkovastane, langes kahtlus otsemaid Camillale, kes on varemgi meelemürgi-skandaalides olnud.

Nii Camilla poeg Tom kui vennatütar Emma jäid nimelt 2000ndate alguses kokaiini ja alkoholi tarvitamisega vahele ja said seetõttu keelu prints Harry ja Williamiga suhelda. Emma viibis ka võõrutusravil.