Fleissi süüdistatakse lapseootel abikaasa Laura Fleissi ründamises ning raseduse katkestamise nõudmises. Peale 4. juulil nende Hawaiil asuvas kodus juhtunut taotles naine kohtult abi, vahendab Deadline.

"Kui me olime oma majas Kauail, nõudis Mike, et ma aborti teeks. Meie poeg Ben oli samuti kodus ning istus lähedal olevas toas. Mike ütles mulle, et kui ma aborti teen, on kõik uuesti endine," seisab Fleissi poolt esitatud dokumentides.

Naine tunnistas, et tema tuntud abikaasa on vaimselt vägivallatsenud terve abielus oldud aja, kuid nüüd on olukord halvenenud. "Viimastel nädalatel on ta eriti raevunud, sest ma ootan meie teist last. Mike rääkis mulle korduvalt, et ta ei taha rohkem lapsi. Juba enne meie pulmi rääkis Mike, et teab, et peab minuga ühe lapse saama. Ma olin abielludes 26aastane ja ta teadis, et tahan pere. Mike, olles 55aastane, ei tahtnud rohkem kui ühte last."

Fleiss kirjeldas, et kuigi mees on teda lahutusega ka varem ähvardanud, siis värsked lubadused läksid veelgi karmimaks. "Ma lõpetan esmaspäeva hommikul sinu toetamise. Sa maksad kõige eest enda rahaga. Järgmine kord, mil sind näen, ei taha ma su kõhtu näha. Sul on valik, sa teed kas aborti või lähed tagasi Wisconsinisse ja Beni kaasa ei saa."

Esitatud dokumentidele olid lisatud ka pildid vigastustest, mille mees rünnakuga abikaasale põhjustas.

Fleissi toodetud telesarjad kuuluvad maailmakuulsale produktsioonifirmale Warner Bros, mille kõneisik kinnitas, et firma on süüdistustega kursis ning hakanud asja uurima.

See ei ole esimene tüli, millesse Fleiss lähiajal segatud on olnud. Hiljuti sõneles ta sotsiaalmeedias "Grey anatoomia" staari Ellen Pompeo ja Kelly Ripaga. Fleiss tundis end solvatuna Ripa kommentaaridest, kuidas vallalistele mõeldud saated temas tülgastust tekitavad.