Paik, kus festivali peetakse on looduse keskel ja kõigest muust eraldatud. Isegi levi seal ei ole - festivalile minnes oled lausa sunnitud töö- ja muremõtted koju jätma. Sellegipoolest ei peaks ka nutisõltased igavuse pärast muret tundma, tegevust peaks Adila puhkekeskuses küllaga olema - seal on olemas mänguväljakud, saun ja tiik, tenniseväljakud ja palju muud. Muidugi on ka festivali programm tihe ja kui on soov kõigest osa võtta, siis ei jää igavlemiseks aegagi.

Avapidu algas kakaotseremooniaga, mis õnneks võttis aset seesruumides. Kõik külalised istusid tihedalt väikse lava ette patjadele maha ja siis hakati kõigile juba tassikest paksu magusa lõhnaga kakaod välja jagama. High on Life veebilehel on selle kohta kirjas: "Kakaotseremoonial juuakse tugevat Amazonase metsade kakaojooki, mida nimetatakse südame avamise napsuks. Tseremoniaalne kakao avab energia ja tunded võimsalt liikuma, madaldab vererõhku ning paneb südame kiiremini lööma." Kakao, mida me jõime ei näinud välja, lõhnanud ega ka maitsenud nagu tavaline poest saadav kakao. Esimene lonks oli ehmatav - paks, rasvane ja üldse mitte magusat sorti kakao, mida ma tavaliselt harjunud olen jooma. Joogi maitsega võib täitsa ära harjuda, kuid külmal ja vihmasel õhtul televiisori ees seda ma siiski ei naudiks. Kakao joomise juurde käisid pühalikud rituaalid ja ühislaulmised, mille läbivaks temaatikaks oli südame avamine, iseenda ja teiste armastamine ja endasse uskumine - vägagi terapeutiline.

Muidugi, kui sa ei ole enne sellise asjaga kokku puutunud, siis võib paljajalu pikkades seelikutes seltskond kõrvalseisjana sind itsitama ajada - ja võib-olla on asi selles salapärases kakaos, aga lõpuks hakkad ise ka end veidi vabamalt tundma. Millisele eestlasele siis ühislaulmine meelt mööda ei oleks? Õhtu jätkus ekstaatilise tantsuga DJ Rain Tungeri muusika saatel, kus inimesed tundsid end lihtsalt vabalt ja tantsisid lavasuitsuses telgis.

Antud festival on kindlasti hea vaheldus tänapäeva suurtele "joomapidudele", lausa puhkus nendest. Ja kindlasti soovitatav inimestele, kes otsivad uusi väljakutseid ja seiklusi, miks mitte ka tantra festival ära proovida?