Internetis on levima läinud videod, millelt on näha, kuidas USA räppar, kes oli ka eile Weekendi üks peaesinejaist, turvameestega tõsiselt tülli läheb, vahenda Iltalehti.

Esimesel videoklipil proovib räppar üle aia ronida, kuid turvatöötajad nõuavad, et ta sealt alla tuleks. Järgmisel klipil jookseb Vert teise artisti etteaste ajal lavale, kus turvameeskond ta kinni võtab. Olukord laheneb kui turvatöötajad mõistavad, et ka räppar ise on üritusel artistina ning tal lubatakse lavale tantsima jääda.

Festivali kõneisik Tomi Lindblom selgitas väljaandele, et olukord oli tekitatud artisti enda käitumisest.

"Asi puudutab vastava artisti käitumist. Mõistlik inimene ei hakka ju suure rahvahulgaga üritusel üle aedade ronima ja veel keset kellegi etteastet. Selles olukorras käitus ta segaselt ning turvatöötajad tegid õigesti, et üritasid õigusteta isiku lavale pääsemist takistada," tõdes ta.

Lindblom lisas, et artistil puudus ka igasugune soov olukorda turvatöötajatega mõistlikult lahendad. "Räpparil ei olnud soovi asju lahendada. Sellises olukorras on mõistlik, kas luba küsida või asjad lihtsalt eelnevalt läbi rääkida. Tavaliselt lähevad nad lavale kõrvalt trepilt, mitte ei jookse rahva seast. Selles olukorras on inimene rikkunud iga võimalikku festivalil käitumise normi."