Kui oled Elisa kasutaja

1. "Kapten Marvel"

Videolaenutusse on jõudnud järjekordne Marveli kinouniversumi suurteos “Kapten Marvel”, mis igal koomiksisõbral ja ulmekafännil tuleks kindlasti ära vaadata! Selles jälgitakse, kuidas kartmatust lendurist Carol Danversist (Brie Larson) saab üks selle universumi võimsamaid kangelasi. Samal ajal kui Maale läheneb kahe tulnukarassi vaheline, mitmeid galaktikaid hõlmav sõda, leiab Carol end koos Nick Fury (Samuel L. Jackson) ning veel mitme uue tuttavaga selle ohtliku keeristormi keskmes.

2. “Kuidas taltsutada lohet 3”

Lastele on koolivaheajal pakkuda mõnus maiuspala – Elisa videolaenutusest leiab pika animafilmi “Kuidas taltsutada lohet 3”. Seda loomulikult eesti keeles! Filmi kolmandas osas on Kokutis nüüd koos Astridiga Berki saare pealike paar ning loonud oma kodukülast lustliku segasumma paradiisi lohedele ja viikingitele. Kui naissoost Öise Raevu ootamatu ilmumine langeb kokku suurima ohuga, millega nende küla on eales pidanud silmitsi seisma, peavad Kokutis ja Hambutu lahkuma armsalt Berkilt, et rännata peidetud maailma, mida seni vaid legendiks peetud. Pöörase seikluse käigus selguvad tegelaste tõelised saatused ning lohe ja tema ustav ratsanik võitlevad kuni maailma ääreni välja, et kaitsta kõike seda, mis nende südamele kallis. Film on dubleeritud eesti keeles ning Eesti vaatajate jaoks annavad peategelastele oma hääle Mikk Jürjens (Kokutis), Liisa Pulk (Astrid), Marko Matvere (Süngur), Tõnu Oja (Molu) jpt.

3. "Rahva teener"

Eksklusiivselt Elisa Seriaalimaailmast leiad nüüd eestikeelsete subtiitritega Ukraina seriaali “Rahva teener”, tänu millele sai Ukraina uueks presidendiks just Volodõmõr Zelenski! Tegu on poliitilise komöödiaga, kus Zelenski mängib tavalist ajalooõpetajat, kellest saab Ukraina president. Seriaalis üritab ta elada edasi tavalist elu, mitte kasutada ära n-ö presidendi privileege ning töötab tugevasti, et ehitada üles uus riik ja võidelda korruptsiooni ning bürokraatia vastu. Tundub, et tegu on suurepärase näitlejaga, kes mängis oma rolli nii usutavalt, et ta valitigi ka päris elus Ukraina presidendiks ja seda väga suurelt oma konkurente edestades! Vaata oma silmaga, mis sari sellise põneva tõsielu süžee jaoks tee sillutas. Sarja leiad Seriaalimaailmast ja korraga on nähtav terve esimene hooaeg!


Kui oled TVPlay Premium kasutaja

Termin "Patupuhastus" tähendab aega, mil kõik kuriteod on kord aastas 12 tunni jooksul riiklikult legaliseeritud. Politseid kutsuda pole mõtet, haiglate uksed on lukus. Ühe öö jooksul reguleerib kodanikkond end ise ning karistus neid seejuures ei takista. Mõni ihkab kättemaksu, mõni tapab lõbu pärast, kuid on ka neid, kes üritavad lihtsalt ellu jääda.

Ülipopulaarse "Patupuhastuse" ("The Purge") horrori-maiguliste märulipõnevike neljas peatükk "Esimene Patupuhastus" viib meid loo algusaegadesse, et vaadata, kuidas äärmuslikust sotsiaal-eksperimendist kujunes kurikuulus üleriigiline traditsioon.

Osatäitjad: Joivan Wade

Režissöör: Gerard McMurray


Kui oled Telia kasutaja


1. "Ma armastan sind, sul on aeg surra“ ("I Love You, Now Die“)

Kaheosaline dokumentaalseriaal on kättesaadav Telia HBO keskkonnas.

2. Viljandi Folgi otseülekanded Telia LIVE kanalil 25.-28. juulil

3. "Hinga" ("Breathe")

4. "Hr Õige" ("Mr. Right“) – Telia klientidele Filmiriiulis tasuta

5. "Mia ja valge lõvi" ("Mia et le lion blanc")


Kui oled Netflixi kasutaja


1. "The Invitation"

2. "Frankenstein's Monster's Monster, Frankenstein"

3. "Last Action Hero"

4. "Catch Me if You Can"

5. "Apollo 13"


Kui oled Amazon Prime Video kasutaja


1. "A Time To Kill"

2. "The Patriot"

3. "Watchmen"

4. "Tomorrow When the War Began"

5. "Heaven and Earth"