35-aastane Kathryn Mayorga väitel oli jalgpallistaar teda Las Vegases 2009. aastal vägistada püüdnud. Ronaldo ei tunnistanud end süüdi.

Nüüd on kohtuasi lõppenud ning Clark County District Attorney esindaja sõnul pole võimalik Ronaldo kohta esitatud väiteid "ilma teatava kahtluseta" tõestada.

Kirjelduse kohaselt tantsisid Mayorga ja Ronaldo koos. Hiljem soovitas Ronaldo Mayorgal tema erapeol basseini ujuma minna ning kuna modellil ujumisriideid kaasas polnud, siis andis talle enda särgi ja püksid. Mayorga sõnul leidis intsident aset vannitoas.

Mayorga teavitas 2009. aasta 13. juunil Las Vegase politseid juhtumist ning ta viidi asjaolude kindlaks tegemiseks haiglasse. Mayorga keeldus ahistaja nime ütlemast, mistõttu uurimine peatati. Lisaks oli kummalisel kombel kaduma läinud videomaterjal, millel Mayorgat ja Ronaldot koos liikumas näha oli.

Aasta tagasi andis Mayorga sisse hagi Ronaldo vastu, väites, et jalgpallitäht oli teda emotsionaalselt mõjutanud vaikimislepingule alla kirjutama. Süüdistuste mitteesitamise eest sai Mayorga 288 000 dollarit.

Mayorga avalikustas nüüd juhtumi kohta kõik, kuid kümme aastat oli vahepeal möödunud ning asjaolude selgitamine oli muutunud keeruliseks. Endine modell veedab oma elu nüüd varjus ja tagasihoidlikult, kuna Ronaldo fännid on talle saatnud tapmisähvardusi.